مشهد - خبرگزاری مهر :هیئت هایی از کشورهای آسیای میانه و افغانستان و حوزه خلیج فارس از دهمین نمایشگاه بین المللی ساختمان که از 26 تیرماه جاری به مدت پنج روز در محل دائمی نمایشگاه بین المللی مشهد دایر است ، بازدید می کنند.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، 10هیئت خارجی از کشورهای آسیای میانه، افغانستان و کشورهای حوزه خلیج فارس جهت بازدید و انعقاد قرار داد با برخی از شرکت کنندگان دهمین نمایشگاه بین المللی ساختمان، خدمات فنی و مهندسی، کاشی و سرامیک، چینی آلات بهداشتی و پنجمین نمایشگاه بین المللی تاسیسات و صنایع سرمایشی و گرمایشی و سومین نمایشگاه عمران و ماشین آلات راهسازی از روز سه شنبه هفته جاری به نمایشگاه مشهد خواهند آمد.

دهمین نمایشگاه ساختمان مشهد با حضور 420 شرکت کننده داخلی و خارجی  بزرگترین نمایشگاه ساختمانی کشور است.

بیشترین زمینه فعالیت شرکت کنندگان، انواع سنگهای ساختمانی، کاشی و سرامیک و لویه و اتصالات ، فناوریها و تجهیزات مربوط به ایمنی ساختمان و سونا، جکوزی، تهویه مطبوع، تجهیزات سرمایشی و گرمایشی و صنایع تولید دیگ، کوره و کمپرسوزسازی  است.