محمد مهدي عسگر پور در گفت و گو با خبرنگار هنري "مهر"، درباره مضمون اصلي اثر گفت: اين اثر بحث هويت انساني را در هر مكان و زمان مورد توجه قرار مي دهد. اين مساله كه طي سال هاي اخير به عنوان يك بحران براي انسان معاصر مطرح شده است، در طول تاريخ به شكل هاي مختلف مطرح بوده و حتي يكي از مباحث اصلي هنر را هم تشكيل مي دهد. انتظار موضوع ديگري است كه طي چند دهه اخير به عنوان يك خصيصه براي انسان تبديل به مساله شده و همواره در راه دستيابي به شرايطي بهتر گام برمي دارد.
وي ارزيابي خود درباره شرايط برپايي جشنواره فيلم فجر امسال را چنين بيان كرد: قضاوت درباره جشنواره معمولا" پس از برگزاري آن انجام مي شود. اما من معتقدم به جشنواره از دو منظر بايد نگريست. يكي از جهت اجرايي كه به چگونگي برپايي، رويكرد نمايش و شيوه برگزاري آن باز ميگرد و دو به ماهيت اين رويداد است. يعني اگر مسوولين برپايي به جشنواره به عنوان جشن نگاه كنند، طبيعي به نظر مي رسد كه درراه گسترش هر چه بيشتر آن گام بردارند و جزييات و در برگرفتن تمامي بخش هاي سينما مد نظر قرار بگيرد. در حالي كه اگر بحث از برپايي جشنواره به عنوان يك رويداد فرهنگي به خصوص با توجه به جنبه هاي بين المللي آن مطرح باشد، بايد به كيفيت آن فكر كرد.
گفتني است فيلم سينمايي « قدمگاه » درباره پسري است كه پدر و مادر خود را گم كرده است و براي پيدا كردن آن نذري 10 ساله مي كند. او در راه اداي نذر خود مصمم گام برمي دارد كه اتفاقات جالبي مي افتد.
در اين فيلم بابك حميديان، رضا كيانيان، فرامرز صديقي، محمد رضا داود نژاد، عليرضا اوسيوند، آفرين عبيسي و رامونا شا از جمله بازيگران اصلي آن هستند.
اين فيلم با سرمايه گذاري شبكه يك سيما و بنياد سينمايي فارابي تهيه و توليد شده است.
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۸۲ - ۱۳:۴۹
فيلم سينمايي « قدمگاه » به كارگرداني محمد مهدي عسگر پور به دبيرخانه بيست و دومين جشنواره بين المللي فيلم فجر ارسال شد.