محسن سلیمانی درگفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطللب افزود: سطح رقابتهای لیگ امسال به نسبت سال گذشته تغییر چندانی نداشت اما در تعداد تیم ها شاهد کاهش چشمگیری بودیم، به طوریکه در لیگ دسته یک و دوم سال پیش، بیش از 10 تیم در مسابقات حضور داشت اما امسال در این دومسابقه تنها هشت تیم اعلام آمادگی کردند که البته نیمی از دلایل این کاهش تیم به برگزاری بی موقع مسابقات سال گذشته و نیمی دیگر به قوانین مسابقات سال 86 برمی گردد.
وی با اشاره به اینکه یکی از قوانین منعقد شده برای مسابقات امسال کارشناسی نشده است، گفت: مسئولین لیگ در مسابقات سال جاری تمامی تیم ها را موظف کرده اند تا حداقل یک ورزشکار خود را در تمامی چهار هفته تنها برای شش وسیله به کار گیرد که این موضوع نشان از کار کارشناسی نشده است چون نه تنها داشتن ورزشکار خبره ای در تمامی شش وسیله برای یک تیم سخت است بلکه عملکرد این ورزشکار درتمامی وسایل تاثیر مستقیم روی تمام تیم می گذارد همین امر موجب شده تا برخی ازتیم ها دچار مشکل شوند و در نهایت شاهد حضور کمتر تیم ها باشیم.
وی تاکید کرد: در کنار آن اگر این ورزشکار در حین یکی ازمسابقات آسیب ببیند، شیرازه کل تیم در تمامی مراحل بعدی فرو ریخته و عملا سرمایه گذاری یک تیم باشگاهی فنا می شود. مثلا تیمی مانند پتروشیمی که هزینه زیادی برای ورزشکارانش می دهد اگر درهمان مرحله اول دچار مشکل شود درجدول مسابقات سقوط می کند.
سلیمانی با بیان اینکه متاسفانه هیچ نظارتی از سوی فدراسیون بر انعقاد قرارداد ورزشکاران با باشگاه ها نمی شود، اظهار داشت: یکی از مشکلات این مسابقات این است که هر باشگاهی می تواند مستقیما با خود ورزشکار وارد مذاکره شود و در هیچ جایی مانند هیئت استان یا فدراسیون این قرارداد ثبت نمی شود . به این شکل یک ورزشکار با ماهی 300 هزار تومان با باشگاهی به توافق می رسد و آن وقت همان ورزشکار برای اینکه مسابقه دهد به مربی خود 50 هزار تومان حقوق می دهد که تا پایان لیگ با او همراه باشد. این روند به هیچ عنوان منطقی نیست که حقوق یک مربی با شان خاص خود بدین شکل پرداخت شود! درکنار آن برخی از بازیکنان نیز به دلیل مشخص نبودن شرایط قرارداد در ادامه کار خودبا باشگاه دچار مشکل می شوند و حتی حق قانونی خود را به طور کامل دریافت نمی کنند.
کارشناس خبره فدراسیون با اشاره به اینکه اعضاء تیم ملی یک هفته دیگر به مسابقات شانگهای چین می روند، گفت: بزرگترین ریسک فدراسیون در این مسابقات در این بود که اجازه داد تا اعضاء اصلی تیم ملی در تیم های باشگاهی خود مسابقه دهند. این موضوع در هیچ رشته ای انجام نمی شود بالخصوص رشته حساسی مانند ژیمناستیک که بسیار حساس بوده و ورزشکار در هر لحظه با خطر روبرو است. اگر اتفاقی برای این نفرات می افتاد، حضور تیم در مسابقات برون مرزی دچار بحران شده و کسب سهمیه المپیک تحت الشعاع قرار می گرفت. به هر حال در چنین مواقعی فدراسیون باید با اعمال نظر و نفوذ در لیگ برتر این دستور را به مسئولین برگزار کننده بدهد که اعضا ء تیم ملی حق حضور در مسابقات را ندارند و سازمان لیگ و مسئولین باشگاهها نیز از دیگر نفرات خود استفاده کنند.
عضو هیئت رئیسه هم با انتقاد ازحضور این ورزشکاران در مسابقات لیگ ، افزود: یکی دیگر از مواردی که در مسابقات این هفته از لیگ شاهد آن بودیم، حضور ورزشکاران ایروبیک کار تیم ملی در تیم های باشگاهی بود. در شرایطی که فدراسیون قول کسب مدال در رشته ایروبیک را داده است این اتفاق عجیب است که ببینیم ورزشکاران ایروبیک کار تیم ملی تمرینات خود را کم کرده و برای شرکت در یک تیم باشگاهی تمرینات رشته هنری را انجام دهند. فدراسیون درچنین مواقعی باید با دیدگاه نظارتی وارد شود و باشگاه ها و ورزشکاران خود را نسبت به مسائل مختلف توجیه کند که مسابقات ایروبیک ماکائو ازهر چیزی برای فدراسیون مهمتر است بنابراین نباید به همین آسانی ورزشکار خود را در اختیار باشگاه ها قرار دهد.
مرحله او ل لیگ ژیمناستیک کشور 22 و 23 تیرماه در زنجان برگزار شد. دراین مسابقات 16 تیم دردسته اول و دوم و شش تیم دردسته برتربه رقابت پرداختند.