دماوند- رییس پلیس راه شرق استان تهران از ترافیک عادی و روان در محورهای هراز و فیروزکوه خبر داد.

سرهنگ ایرج کهریزی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به پایان تعطیلات و بازگشت مسافران نوروزی به شهرها و محل سکونت خود اظهار داشت: هم اکنون در محورهای مواصلاتی شرق استان تهران شاهد ترافیکی عادی روان هستیم.

کهریزی با بیان اینکه تردد روان خودروها در هر دو مسیر محورهای مواصلاتی هراز و فیروزکوه روان است گفت: خوشبختانه هیچ گره ترافیکی نداریم و وضعیت جوی نیز مساعد و آفتابی می‌باشد.

رئیس پلیس راه شرق استان تهران وضعیت تردد در آزادراه حرم تا حرم و امام رضا (ع) را نیز عادی و روان توصیف کرد و عنوان داشت: از همه رانندگان می‌خواهیم ایمنی سفر و تردد با وسایل نقلیه را مورد توجه خود قرار دهند.

وی به برخی حرکات خطرناک در جاده‌ها توسط برخی رانندگان اشاره کرد و عنوان داشت: به همه رانندگان توصیه می‌شود هنگام خستگی و خواب آلودگی از رانندگی دست بکشند و حداقل دو ساعت استراحت کنند چرا که بیش از ۵۰ درصد وقوع تصادفات به علت خستگی و خواب آلودگی است و در شب با توجه به اینکه دید بسیار کم است رانندگان به محض اینکه احساس خستگی کردند رانندگی نکنند و همچنین تا جایی که مقدور است رانندگی نکنند تا خدایی ناکرده برای خود و دیگران حادثه سازی نکنند.