به گزارش خبرنگار مهر، عبدالمجید دراهکی صبح شنبه در نشست برنامه ریزی آموزشهای مهارتی استان اظهار داشت: توسعه آموزشهای مهارتی رایگان در استان بوشهر را به صورت جدی در دستور کار داریم.
وی خواستار اطلاعرسانی مناسب در مورد آموزشهای رایگان برای استفاده عموم شد و اضافه کرد: برای استفاده مردم انتظار میرود رسانهها همکاری لازم را در زمینه اطلاعرسانی از این وضعیت داشته باشند.
مدیر کل آموزش فنی و حرفهای استان بوشهر افزود: یکی از اولویتهای ما افزایش توانمندیهای علمی و عملی، تربیت نیروی انسانی ماهر و ایجاد شغلی هدفمند و پویا برای متقاضیان آموزشهای مهارتی است.
وی با اشاره به فعالیت ۱۵ مرکز ثابت و هشت شعبه سیار دولتی در استان، گفت: در شرایط کرونایی و خاص جامعه، ۲۰ هزار و ۵۸۱ نفر، دورههای آموزشهای مهارتی را در قالب ۶۰۶ حرفه به صورت حضوری و مجازی در مراکز دولتی استان فرا گرفتند.
دراهکی خاطرنشان کرد: همچنین در سال گذشته ۱۲ هزار و ۳۶۴ نفر دوره در آموزشگاههای آزاد شامل هفت هزار و ۴۹۹ نفر دوره زن و چهار هزار و ۸۶۵ نفر دوره مرد برگزار شده است.
وی با اشاره به تحقق ۹۷ درصدی آموزشهای بخش خصوصی استان بوشهر در سال گذشته، افزود: آموزشگاههای خصوصی استان با تعهد آموزش یک میلیون و ۹۰۰ هزار و ۶۶۳ نفر ساعت، در چهار خوشه خدمات، صنعت، فرهنگ و هنر و کشاورزی یک میلیون و ۸۸۸ هزار و ۷۸۶ نفر ساعت آموزش را ارائه کردند.
مدیر کل آموزش فنی و حرفهای بوشهر آموزشهای فنی و حرفهای در بخش دولتی را در رشتههای تراشکاری، جوشکاری، برق، الکترونیک، ابزار دقیق، مکانیک خودرو، صنایع چوب، پرورش ماهی در قفس، پروش میگو، تعمیر موتور قایق بنزینی، کارآفرینی، ایمنی و بهداشت، تراش سی ان سی، عمران، و …دانست.
وی ادامه داد: در ارائه آموزشهای مهارتی در بخشهای صنایع، روستایی، ثابت و سیار شهری، پادگان، زندان، مهارت آموزی در محیط کار واقعی، عشایر، مراکز درمان اجباری، کارگاههای صنایع و اصناف و سکونتگاههای غیر رسمی اداره کل استان موفق به تحقق اهداف آموزشی شده است.