به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا آشناگر شامگاه سه شنبه درش شورای اداری استان سمنان با حضور ستاری معاون رئیس جمهور به میزبانی استانداری، با بیان اینکه کمک ۲۰ میلیارد ریالی برای صندوق پژوهش و فناوری بلاتکلیف است، تاکید کرد: انتظار است که مدیران مربوطه در این رابطه اقدامی انجام دهند تا بتوانیم به بخش اقتصاد دانش بنیان کمک کنیم.
وی با بیان اینکه سهم پارک علم و فناوری استان سمنان در نظر گرفته شود، ابراز کرد: این اعتبارات در زمینه تجهیز و استقرار شرکتهای دانش بنیان و حمایت از آنان میتواند مؤثر و کارساز باشد.
پیشنهاد راه اندازی ۳ کارخانه
استاندار سمنان در ادامه و با بیان اینکه درخواست ۵۰ میلیارد ریالی برای کمک به شرکتهای فناوری و استارتاپهای استان باید مورد بررسی قرار گیرد، تاکید کرد: اختصاص منابع میتواند به حمایت و توجه به دانش بنیانها و رفع موانع سر راه آنها منجر شود.
آشناگر با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی در نام گذاری سال ۱۴۰۰ و ضرورت رفع مانع گذاریها، بیان کرد: کمک به توسعه دیجیتال و استارتاپها یک راه مهم رفع مانعها از سر راه تولید است که در این زمینه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، استانداری سمنان و سازمان فنی و حرفهای در سال ۹۹ تفاهم نامهای با هم منعقد کردند که به تشکیل زیرساختهای اقتصاد دیجیتال منجر خواهد شد.
وی با بیان اینکه یک مرکز یا واحد نوآوری و همچنین کارخانههایی که از اقتصاد دانش بنیان نفع میبرند تا جلوی خام فروشی را بگیرند، نیاز هر استان است، گفت: پیشنهاد راهاندازی سه کارخانه دانش بنیان در شهرستانهای سمنان، شاهرود و دامغان، در استان سمنان مطرح شده است.
توجه به نیروی انسانی
معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار سمنان نیز در این نشست با بیان اینکه تقویت همگرایی و نگاه ویژه توسعه اقتصاد دانش بنیان در استان ضروری است، گفت: در این راه اقدامات خوبی در سطح استان انجام شده که از جمله آنها میتوان به حرکت دانشگاههای استان به سمت کارآفرینی و دانش بنیانی اشاره کرد.
فاطمه منصوری رشد فناوری و کارآفرینی را در گرو تقویت هماهنگی و هم افزایی بین دانشگاهها و صنعت و همچنین ارتقای زیرساختهای مورد نیاز دانست و تصریح کرد: سند میثاق نخبگان به منظور برنامهریزی هدفمند و استفاده از ظرفیت آنها در توسعه استان سمنان تدوین شده تا بتوانیم بیش از گذشته از ظرفیت نخبگان استان بهره بگیریم.
وی با بیان اینکه توسعه دانش بنیان در استان سمنان در اولویت قرار دارد، ابراز کرد: رفع دغدغههای نخبگان یکی از مسائلی است که میتواند به فراغتبال آنها و ارتقای تولیدات حوزههای دانش محور کمک کند.