زنجان-مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان، تعطیلی مساجد در ماه مبارک رمضان را اقدامی غیر کارشناسانه عنوان کرد و گفت: انتظار می‌رفت تصمیم برای تعطیلی مساجد با مشورت کارشناسان امر صورت می گرفت.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام احمدی روز یکشنبه در نودو نهمین جلسه ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبت‌های دینی با اشاره به شیوع ویروس کرونا در استان، افزود: برنامه‌ها در ماه مبارک رمضان متناسب با شرایط کنونی جامعه خواهد بود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان با اشاره به ظرفیت فضای رسانه‌ای بیان داشت: از دو ابزار رسانه و تبلیغات محیطی در ماه مبارک رمضان امسال بهره خواهیم برد.

احمدی از تشکیل ۱۵ کارگروه ویژه ماه مبارک رمضان خبر داد و افزود: کارگروه کودک و نوجوان، کتاب، مسجد، قرآنی، رسانه‌ای و تبلیغ نوین مهمترین کارگروه‌های اداره کل تبلیغات اسلامی استان زنجان در ماه مبارک رمضان ۱۴۴۲ خواهد بود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان، ادامه داد: بی‌شک حال معنوی ماه مبارک رمضان و انتقال معارف دینی در فضای واقی بیشتر از فضای مجازی قابل لمس و بهره برداری است اما در شرایط کنونی که حفظ سلامت جسمی مومنین امری مهم است باید از این این ابزار قوی بیشتری استفاده را بکنیم.

احمدی تعطیلی مساجد در ماه مبارک رمضان را اقدامی غیر کارشناسانه عنوان کرد و گفت: انتظار می‌رفت تصمیم برای تعطیلی مساجد با مشورت کارشناسان امر صورت می گرفت اما به هر حال باید منتظر فروکش کردن آمار مبتلایان باشیم تا شاید نیمه دوم ماه مبارک رمضان و شب‌های قدر مراسماتی با رعایت کامل دستور العمل های بهداشتی برگزار کنیم.

تصمیم در خصوص تعطیلی مراکز فرهنگی، نیازمند مشورت با کارشناسان امر است

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان ضمن اعتراض به تصمیم دولت مبنی بر تعطیلی مساجد در ماه مبارک رمضان گفت: ماه مبارک رمضان ماه بندگی و دلدادگی ملت مومن و حقیقت جوی ایران فرصتی برای پالایش نفس از رذایل است. توجه به این ماه مبارک و اعمال وارده آن بر هر مرد و زن مومنی واجب است. از این رو نمی‌توان به سادگی نسبت به برقراری و عدم برقراری مساجد و مراسمات در این ماه تصمیم گیری کرد.

احمدی ادامه داد: انتظار می‌رود ستاد ملی کرونا تصمیمات خود مبنی بر تعطیلی و فعالیت حوزه‌های مختلف از جمله اماکن فرهنگی و هنری، ورزشی، علمی و اقتصادی با درایت و نظر کارشناسی شده پیش ببرد.

وی با بیان اینکه عاشقان اباعبدالله حسین (ع) در ماه محرم و صفر ثابت کردند عزاداری و برقراری عزا با رعایت دستور العمل های بهداشتی امکان پذیر است افزود: طبق آمار رسمی ستاد ملی کرونا پس از ایام عزاداری بیشترین موارد رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط هیئات مذهبی و مساجد بوده و کمترین آمار مبتلایان را داشته است. بنابراین تصمیم گیری و تعطیلی مراسمات و مساجد در ماه مبارک رمضان تصمیمی شتاب زده است.

احمدی بیان داشت: انتظار می‌رفت ستاد ملی کرونا در ایام نوروز محدودیت‌های بیشتری را برای پیشگیری از شیوع کرونا در کشور اعمال می‌کرد تا امروز مجبور به تعطیلی مغازه‌ها و مراکز فرهنگی و مذهبی نمی‌شدیم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان با اشاره به لزوم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی برای مهار کرونا در کشور گفت: مهار کرونا منوط به رعایت همه مردم و وحدت عملی نسبت به مواجهه مردم با این ویروس منحوس است.