تبریز- معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی گفت: مشکلات و موانع تولید فراتر از منابع و تسهیلات، از منابع انسانی ناشی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدعلی مختاری در جلسه هئیت اندیشه ورز سازمان بسیج مهندسان کشاورزی و منابع طبیعی سپاه عاشورا در راستای تبیین نامگذاری سال ۱۴۰۰ توسط مقام معظم رهبری تحت عنوان تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی ها اظهار داشت: در داخل سازمان کمیته مورد نظر تشکیل یافته و اعضای آن مشخص شده و وظایف آن نیز تبیین گردیده است که در قالب سه گروه درون سازمانی موظف به احصاء وظایف تولید، مانع زدایی و پشتیبانی خواهند بود.

وی با بیان اینکه آنچه که باید مورد توجه بیشتر واقع گردد این است که گاهی مشکلات و موانع فراتر از منابع و تسهیلات از منابع انسانی ناشی می‌گردد در این راستا با اشاره به مشکلاتی در جهت عدم حمایت لازم از نیروهای متعهد با انگیزه، تربیت نیروهایی با تفکر بسیجی که انگیزه و توانایی مبارزه در عرصه جنگ اقتصادی را داشته باشند را ضروری دانست و ابراز کرد: در صورتی که کار به کاردان سپرده شود دیگر نگرانی‌های بعدی و دیگر مراقبت سایر نیروها نخواهد بود.

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان جهاد کشاورزی استان یکی از بزرگترین عارضه‌های کنونی کشور را نیروسازی و توجه به منابع انسانی دانسته و گفت: در صورتی که نیروهای درون سازمان در بخش‌های مختلف تولید احساس مسئولیت بالایی داشته باشند نیروهای بسیج مجبور نخواهند بود به کمک بخش تولید بیایند.

وی آگاهی نیروهای درون سازمانی با استراتژی‌های کلان کشور در عرصه‌های خارجی و نظامی را نیز در راستای همسویی انگیزه و تعهد افراد برای پیشبرد وظایف خود در بخش تولید ارزیابی نمود.

وی با نگاهی به آینده اظهار داشت: پرورش نیروهای بسیجی که مسلط به عرصه‌های علمی نیز باشند نیاز ضروری و آتی کشور می‌باشد که فراتر از مشکلات روزمره زندگی همواره دغدغه پیشبرد تولید را داشته باشند زیرا بحث تولید و مشکلات کنونی همانند تنظیم بازار اراده و عزم راسخ تمامی نیروها را می‌طلبد و با پیگیری‌ها و تلاش‌های شبانه روزی افرادی اندک قابل حصول نخواهد بود.

وی در راستای تشکیل کمیته تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی ها در سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی تصریح نمود: همانا وظیفه اصلی این سازمان تولید است و این شعار باید در راستای وظیفه مذکور مورد استفاده قرار گرفته و بر نحوه استفاده از منابع و تغییر نگرش مسئولان سیاسی به امر تولید با افزایش اعتبارات کشاورزی استان‌ها را شامل شود.

مختاری با اشاره به موفقیت‌های صورت گرفته در عرصه امنیت دفاعی کشور و توجه به تأمین منابع فکری و مالی آن، تأمین امنیت غذایی کشور را نیز منوط به اولویت یافتن اعتبارات کشاورزی از کل منابع کشور دانست ادامه داد: در حال حاضر این اعتبارات در حد تأمین برنامه‌های تعریف شده نبوده و لذا اولویت برنامه‌های حمایت از تولید و امنیت غذایی می‌بایست در صدر برنامه‌های حمایتی قرار گیرد.