به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا اخوان ظهر دوشنبه در در سومین جلسه ستاد تنظیم بازار استان، اظهار کرد: در اسفندماه سال گذشته ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار جوجه ریزی و از اوایل فروردین ماه سال جاری تا کنون یک میلیون و ۴۰۰ هزار جوجه ریزی در استان انجام شده است و از امروز تا ۲۸ اردیبهشت ماه حدود ۵ هزار و ۷۰۰ تن مرغ آماده برای عرضه داخل استان آماده میشود که بطور میانگین روزانه حدود ۱۵۰ تا ۱۸۰ تن مرغ در استان عرضه میشود
وی گفت: هم اکنون استان فقط در تأمین مرغ شهرستان ساوه مشکل دارد که این شهرستان با توجه به اینکه با شرکتهای درسا مرغ و درنا مرغ همجوار است ولی در تأمین مرغ همچنان مشکل دارد.
اخوان ادامه داد: تأمین مرغ در این شهرستان به حدی با مشکل روبرو است که کشتار مرغ در کشتارگاه این شهرستان ممنوع شده است و احتمال اینکه این ممنوعیت کشتار امشب هم ادامه داشته باشد، وجود دارد. هر چند این اقدام کشتارگاه مرغ شهرستان ساوه خلاف مصوبات ستاد تنظیم بازار است ولی این روند هنوز ادامه دارد.
مدیر تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی با اشاره به وضعیت استان مرکزی در عرضه تخم مرغ، تصریح کرد: در حال حاضر استان دارای ۶۱ واحد تولید تخم مرغ با ظرفیت ۲ میلیون و ۵۰۰ قطعه مرغ است که ظرفیت روزانه تولید تخم مرغ در استان حدود ۱۱۰ تن است و خوشبختانه مشکلی در تأمین و عرضه تخم مرغ در استان وجود ندارد.
اخوان ادامه داد: تنها مشکلی که در حوزه تخم مرغ استان وجود دارد بحث کاهش قیمت مرغ زیر قیمت مصوب تنظیم بازار است که این مشکل مختص استان مرکزی نیست و سرتاسر کشور با این مشکل افت قیمت روبرو هستند.
به گزارش مهر مدیرکل دفتر امور اقتصادی استانداری مرکزی در ادامه این جلسه با اشاره به توقف کشتار مرغ در ساوه، گفت: بنده شب گذشته با مسئول کشتارگاه مرغ این شهرستان صحبت کردم، استدلال وی مبنی بر توقف کشتار مرغ در این شهرستان این است که مرغداران به وی برای کشتار مرغ تحویل نمیدهند ضمن اینکه یک نمونه مرغ از ساوه به خارج از استان صادر میشود.