به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری، استفاده از توان تخصصی و دانشی دانش آموختگان یکصد دانشگاه برتر دنیا در دانشگاههای کشور، سال گذشته منجر به جذب ۸۴ نفر شد.
اعضای هیأت علمی دانشگاهها در همه کشورها به عنوان نخبگان جامعه مورد توجه هستند، به همین دلیل ارائه طرحهای کارآمد و مؤثر برای نگهداشتن و جذب این افراد در دانشگاههای داخلی اولویتی است که معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در قالب برنامه همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور(connect.isti.ir) به دنبال تحقق آن است.
در حال حاضر تعدادی از اعضای هیأت علمی دانشگاههای دنیا را ایرانیان تشکیل میدهند. اتفاقی که منجر به اجرای طرح حمایت از جذب هیأت علمی با ارائه کد استخدامی به دانشآموختگان ۲۰۰ دانشگاه برتر دنیا، برای استخدام به عنوان عضو هیأت علمی در دانشگاههای کشور توسط مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شد.
این طرح در سال گذشته با جذب ۸۴ نفر همراه بود. حمایت از سخنرانی و برگزاری کارگاه دانشجویان و دانشآموختگان از ۲۰۰ دانشگاه برتر دنیا هم به همکاری با ۹۸ نفر منجر شد.
این برنامه به منظور انتقال دانش، تجربه و ایدههای فناورانه به داخل کشور توسط معاونت توسعه روابط علمی و سرمایه انسانی مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری و با همکاری دانشگاهها، پژوهشگاهها، پارکهای علم و فناوری، شرکتهای فناور و مراکز رشد و نوآوری منتخب کشور به عنوان پایگاه تخصصی همکار اجرا میشود.