ابراهیم همت بلند در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: مریوان با داشتن پتانسیلهای مختلف توریستی شهرستانی گردشگری است که روزانه ۱۲۰ تا ۱۴۰ تن زباله در آن تولید میشود و ضروری است که ساماندهی پسماند و زباله به صورت علمی و اصولی مدیریت شود.
وی افزود: شهرداری به دلیل تخلفات زیست محیطی و رعایت نکردن استانداردهای دفع و دفن پسماند در محاکم قضائی شهرستان مریوان محکوم شد.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست مریوان تصریح کرد: دفن نامناسب زبالهها، ایجاد بوی نامطبوع و نفوذ شیرابه به سفرههای آب زیر زمینی، ایجاد آلودگی جایگاه زباله در مسیر رودخانه گاران، عدم معرفی و جانمایی جایگاه جدید زباله و عدم راه اندازی کارخانه بازیافت زباله در طول سالهای متمادی توسط شهرداری از مهمترین مشکلات جایگاه زباله شهر مریوان است که سلامتی مردم را تهدید میکند.
همت بلند خاطر نشان کرد: این موارد به مثابه لطمه زدن به انفال الهی و تهدیدی برای بهداشت عمومی و به خطر افتادن محیط زیست بوده و با ارائه مداک و مستندات لازم علیه شهرداری مریوان اقامه دعوی شد.
وی افزود: شهرداری مریوان به استناد مواد قانونی حفاظت و بهسازی محیط زیست، مدیریت پسماند، هوای پاک و حفاظت از خاک، محکوم به پرداخت جریمه و خسارت زیست محیطی شد.