شیراز – معاون علوم پزشکی شیراز گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته ۳۵ نفر به دلیل ابتلا به کرونا در فارس جان باختند و ۳۴۴ نفر نیز در بخش های ویژه بستری هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر عبدالرسول همتی بعد از ظهر یکشنبه با حضور در استودیو سلامت فارس در جمع خبرنگاران با اعلام آخرین آمارهای مربوط به کرونا ویروس در استان فارس گفت: از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون، ۷۷۴ هزار و ۲۲۸ تست تشخیصی مولکولی در آزمایشگاه‌های استان تهیه شده که با بررسی نمونه‌های انجام شده، ۲۲۰ هزار و ۶۲۱ بیمار مثبت قطعی شناسایی شده است؛ همچنین از ابتدای آغاز طرح شهید حاج قاسم سلیمانی تاکنون، ۸۵ هزار و ۴۱۶ مورد تست سریع انجام شده که از این تعداد ۱۱ هزار و ۲۷۸ بیمار مثبت شناسایی شده است و در مجموع از ابتدا تاکنون، ۲۳۱ هزار و ۸۹۹ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در استان فارس شناسایی شده است.

او با اشاره به افزایش آمار بیماران مثبت و مشکوک دارای علائم که هم اکنون در بیمارستان‌های استان بستری هستند، مجموع این بیماران را دو هزار و ۳۹۰ نفر اعلام کرد و افزود: از این تعداد، ۳۴۴ بیمار به دلیل وخامت شرایط جسمی، در بخش‌های ICU، مراقبت‌های ویژه درمانی دریافت می‌کنند.

دکتر همتی در ادامه با اعلام جان باختن ۳۵ هم استانی دیگر در اثر این بیماری طی روز گذشته تاکنون، مجموع جان باختگان ناشی از کووید ۱۹ از ابتدای شیوع بیماری تا کنون را سه هزار و ۶۷۴ اعلام کرد.

معاون بهداشت دانشگاه همچنین از بهبودی ۲۰۰ هزار و ۳۸ نفر از ابتدا تاکنون خبر داد که از بیمارستان‌ها ترخیص شده و یا از ایزوله خانگی خارج شده‌اند.

معاون علوم پزشکی شیراز با بحرانی خواند وضعیت کنونی فارس و اعلام اینکه در حال حاضر هیچ نقطه بی خطر و یا کم خطری در استان فارس وجود ندارد، هشدار داد: پیش بینی نشان دهنده این است که طی هفته جاری و هفته آینده، با بالا رفتن آمار ابتلاء، بستری و جان باختگان، به اوج قله پیک چهارم بیماری در استان می رسیم و امید است با مشارکت و همکاری مردم، این آسیب‌ها به کمترین میزان ممکن برسد.

دکتر همتی ادامه داد: از ابتدای شیوع بیماری تاکنون، همکاری خوبی از سوی مردم استان را شاهد بوده‌ایم و یاری دهنده مدافعان سلامت بوده‌اند که امیدواریم این همکاری‌ها به ویژه در شرایط کنونی تداوم داشته باشد.

او رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی مانند استفاده از ماسک و حفظ فاصله فیزیکی از دیگران، پرهیز از حضور در مکان‌های شلوغ، خیابان‌ها و پایبندی به قرنطینه خانگی را مهم‌ترین نکاتی عنوان کرد که در شرایط کنونی می‌تواند در کاهش چرخه‌های انتقال بیماری مؤثر باشد.