بجنورد- نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی مشارکت حداکثری را در رابطه با ثبات سیاسی دانست و گفت: افزایش سطح مشارکت سیاسی از آسیب‌پذیری کشور در مواجهه با تهدیدات داخلی و خارجی می‌کاهد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین رضا نوری ظهر چهار شنبه در نشست با تعدادی از مسئولان خراسان شمالی که در دفتر امام جمعه بجنورد برگزار شد، با اشاره به در پیش بودن سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا، انتخابات را هنر بزرگ نظام اسلامی دانست.

نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی ادامه داد: برخلاف غالب نظام‌های سیاسی جهان که نظام‌هایی هستند که بیشتر از راه‌هایی غیر مردم‌سالارانه مانند کودتا، فشار خارجی و یا نفوذ استعماری بر روی کار آمده و می‌آیند، جمهوری اسلامی در سال ۵۷ با مشارکت آحاد مختلف ملت ایران توانست از طریق یک انقلاب، رژیم استبدادی را سرنگون و نظام جمهوری را پایه‌گذاری کند.

وی افزود: با اینکه استقرار این نظام خواست همه ملت ایران بود اما ۶۰ روز بعد از انحلال رژیم سلطنتی نخستین انتخابات برای تعیین شکل حکومت برگزار شد و جمهوری اسلامی با پشتوانه ۹۸ درصدی کار خود را آغاز کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین نوری تصریح کرد: به دلیل آن‌که ساختار حقوقی جمهوری اسلامی به ترتیبی تنظیم شد که همه مقام‌های حکومتی به‌صورت مستقیم یا غیرمستقیم با رأی مردم انتخاب شوند از آن زمان نیز تاکنون شاهد برگزاری انتخابات مختلف با میانگین مشارکت بالای ۶۰ درصد هستیم.

تلاش جریان ضدانقلاب و نفاق داخلی برای بی‌رونقی انتخابات

امام جمعه بجنورد در ادامه اظهار کرد: اما در خصوص انتخابات پیشرو با دوقطبی واقعی مهمی مواجه هستیم که همان دوقطبی رأی دادن یا رأی ندادن است.

وی افزود: آنچه در انتخابات سی و هشتم کاملاً محسوس بوده مسئله مشارکت حداکثری است که تبدیل به دغدغه اصلی جریان انقلاب و جریان ضدانقلاب شده و در حقیقت دوقطبی مهم انتخابات ۱۴۰۰، دوقطبی رأی دادن و رأی ندادن است.

حجت‌الاسلام والمسلمین نوری ادامه داد: از یک‌طرف جریان ضدانقلاب با بهره‌گیری از همه ظرفیت‌ها اعم از توطئه‌های خارجی و تحرکات نفاق داخلی سعی در بی‌رونقی انتخابات دارد و در مقابل جریان انقلابی در جنگی ترکیبی و البته نامتقارن با راهبردهای انقلابی و الهی خویش سعی دارد این بار نیز مشارکتی حداکثری در تاریخ انتخابات انقلاب اسلامی ثبت کند.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان شمالی در ادامه بر همت و تشریک مساعی برای تحقق مشارکت حداکثری در انتخابات پیش رو تأکید کرد و با اشاره به عمده‌ترین راهبردهای انقلابی و الهی جریان انقلاب در این راستا، گفت: پیگیری‌های انقلابی و جهادی در خدمت‌رسانی به مردم و تلاش مواسات محور در جهت بهبود وضعیت معیشت عمومی، مبارزه بی امان با فساد، تبعیض و تخلفات و فعال‌سازی چرخه تولید و جلوگیری از تعطیلی مراکز تولیدی و رکود بازار در راستای مبارزه با افسارگسیختگی تورم ازجمله این راهبردها است.

رئیس شورای استانی حوزه علمیه خراسان شمالی اضافه کرد: تقویت ایمان و معرفت دینی، تقویت بصیرت، قدرت تحلیل و حافظه تاریخی ملت و بی‌اثر کردن تحریم‌ها و داشتن دست برتر دیپلماتیک در مواجهه با غرب به‌ویژه در پرونده هسته‌ای و مقوله برجام از دیگر راهبردهای انقلابی و الهی جریان انقلاب در مسیر تحقق مشارکت حداکثری است.

وی افزود: آنچه هر دو جریان انقلابی و ضدانقلابی را به این تکاپوی نفس‌گیر وامی‌دارد واقعیتی است که در انتخابات سی و هشتم به‌وضوح قابل‌فهم و تحلیل است و آن حقیقت و واقعیت این است که مشارکت مردمی از جلوه‌های اقتدار محسوب می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین نوری با بیان اینکه بین ثبات سیاسی در کشور با امنیت و مشارکت حداکثری رابطه مستقیم وجود دارد، بیان داشت: درواقع افزایش سطح مشارکت سیاسی از آسیب‌پذیری کشور در مواجهه با تهدیدات داخلی و خارجی می‌کاهد.

رئیس شورای فرهنگ عمومی خراسان شمالی ادامه داد: ایران در طول سال‌های پس از پیروزی انقلاب همواره با موجی از تهدیدات و تحریم‌های متنوع و پیچیده با هدف به هم زدن نظام محاسباتی مردم و مسئولان و مخدوش کردن امنیت و اقتدار ملی روبرو بوده است با این حال مشارکت مردم و ایستادگی آن‌ها موجب شده تا نقشه‌های دشمنان با شکست روبه‌رو شود.

وی در انتها گفت: پیام روشن مشارکت حداکثری مردم در انتخابات، بی‌اثر بودن هر نوع تحریم و تهدیدی برای ایجاد انحراف فکری در توده مردم تفسیر می‌شود.