به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ امین یادگار نژاد اظهار کرد: با اعلام دولت مبنی بر صدور کارت خرید اعتباری سهام عدالت، کلاهبرداران سایبری از این موضوع سوءاستفاده کرده و با روشهای مختلف سعی در فریب شهروندان دارند.
وی افزود: شیادان سایبری با ارسال پیامهایی با عناوین مرتبط با کارت اعتباری سهام عدالت که حاوی لینک جعلی هستند از شهروندان میخواهند برای ثبتنام کارت اعتباری بر روی لینک آلوده کلیک کرده و در صورت کلیک بر روی لینک موجود در پیامک، شهروندان به سایت جعلی که بسیار مشابه سایت اصلی است، متصل شده که در نهایت به سرقت اطلاعات بانکی و برداشت از حساب آنها منتهی میشود.
وی ادامه داد: شهروندان برای کسب اطلاعات و اخبار مورد نیاز خود در زمینه سهام عدالت و صدور کارت اعتباری فقط از رسانههای رسمی و معتبر کسب اطلاع کنند و هیچگاه به پیامهایی که در شبکههای اجتماعی با عناوینی از قبیل ثبت نام کارت خرید سهام عدالت، ثبت نام وام یارانه و یا سبد معیشتی منتشر میشود، توجه نکنند.
سرهنگ یادگار نژاد بیان کرد: طبق اعلام مسئولین کشوری، برای دریافت کارت اعتباری سهام عدالت به هیچ وجه نیازی به مراجعه حضوری نیست و کلیه اقدامات لازم در برنامههای موبایلی دو بانک ملی و تجارت انجام خواهد گرفت. شهروندان برای ثبت درخواست باید از برنامههای رسمی دو بانک ذکر شده درخواست خود را ثبت کرده و از ورود به سایتهای مشابه که توسط کلاهبرداران طراحی شده است، بپرهیزند.
رئیس پلیس فتا استان کرمان با تاکید بر هوشیاری شهروندان نسبت به پیامکهایی که از شمارههای ناشناس دریافت میکنند، گفت: هموطنان میتوانند برای دریافت اطلاعات، هشدارها و توصیههای پلیس فتا به سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir مراجعه کرده و در صورت مشاهده موارد مشکوک نیز گزارش خود را در بخش فوریتهای سایبری سایت پلیس فتا به ما اطلاع دهند.