به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، این حمایتها از سوی ستاد توسعه فناوریهای اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانشبنیان به بیش از ۱۸۰ استارتآپ ارائه شده است. همچنین بیش از ۳ میلیارد خدمت هم به ۱۷۰ استارتآپ ارائه شد تا بتوانند گامی برای توسعه محصول، بازار و زیرساختهای خود بردارند. حمایتی در قالب کمپین کرونا پلاس که از ابتداییترین روزهای شیوع کرونا شکل گرفت.
در پویش کرونا پلاس راه حلهای فناورانه توسط استارتآپها ارائه میشود. البته در این پویش هدف حمایت از ایدهها نیست بلکه راه حلهایی که مدت زمان کمی برای گسترش و توسعه نیاز دارند حمایت میشوند. این حمایتها نیز متنوع است و از حمایت مالی تا ایجاد زیرساخت را دربرمیگیرد. پس استارتآپهایی که برای رشد نیاز به کمک دارند، شناسایی و با مکانیسمهای لازم حمایت میشوند.
حوزههای خلاق شامل آموزش آنلاین، حمل و نقل آنلاین، سلامت آنلاین، ورزش آنلاین، سرگرمی و توریسم آنلاین، تولید محتوای آنلاین، نوآوری اجتماعی، فروشگاههای آنلاین و ایده و ابتکارات از جمله حوزههای مدنظر در این پویش است.
در کمپین استارتآپ پلاس، حمایتهای مختلفی در فاز توانمندسازی و سرمایهگذاری برای استارتآپهای خلاق و دیجیتال ارائه شد. حمایتهایی که از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری انجام شد و همچنان ادامه دارد.