همدان _ نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی گفت: برای تقویت آموزش‌های مهارتی علاوه بر بودجه تخصیصی، چهار میلیارد تومان اختصاص یافته است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام احمد حسین فلاحی، نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی در دیدار با وهب مختاران، مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان همدان اظهار کرد: طبق برنامه ۵۰ درصد آموزش عالی ما باید در حوزه علمی و مهارتی باشد، حال آنکه در حال حاضر از ۴۰ درصد به ۳۶ درصد رسیده است.

وی ادامه داد: در برخی از رشته‌ها نظیر فنی و حرفه‌ای و علوم پزشکی که مهارتی است، آموزش مجازی بی‌معنی است و باید حضوری برگزار شود.

نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی افزود: برای تقویت آموزش‌های مهارتی علاوه بر بودجه تخصیصی، چهار میلیارد تومان اختصاص یافته است.

حجت الاسلام فلاحی با اشاره به محرومیت بالای شهرستان فامنین، عنوان کرد: متأسفانه با نگاه رای‌آوری و سبد رأی به برخی مناطق نگاه می‌شود که این موضوع موجب ایجاد محرومیت در برخی مناطق شده، در صورتی که باید توجه ویژه‌ای به آن شود.

وی با بیان اینکه سازمان فنی و حرفه‌ای کارها و آموزش‌های مهارتی خود را به مردم معرفی کند، برای حمایت از فنی و حرفه‌ای تبصره‌ای را پیگیر هستم که سازمان فنی و حرفه‌ای هم از محل قانون مالیات‌های مستقیم و کمک افراد حقیقی و حقوقی بهره‌مند شود.

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی اشتغال را دغدغه اصلی خود عنوان کرد و گفت: سازمان فنی و حرفه‌ای ازسازمان‌های مهم در بحث مهارت‌آموزی و اشتغال است.