برخی منابع اولیه مورد نیاز برای تولید خودروهای برقی کمیاب هستند که از جمله آنها می‌توان به لیتیوم اشاره کرد. اما به تازگی ذخایر غنی این ماده در آلمان کشف شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسلش گیر، لیتیوم برای تولید باتری خودروهای برقی به طور گسترده مورد نیاز است و آلمان روز گذشته اعلام کرده مقدار زیادی از ذخایر این ماده را در زیر مسیر رودخانه راین شناسایی کرده و به دنبال استخراج آن است.

مقامات آلمانی مدعی شده‌اند ذخایر لیتیوم شناسایی شده در این مسیر برای تولید ۴۰۰ میلیون خودروی برقی کافی خواهد بود. بخش زیادی از این ذخایر در دره‌ای در منطقه جنگل سیاه در جنوب آلمان قرار دارند. این منطقه ۳۰۰ کیلومتر طول و ۴۰ کیلومتر عرض دارد.

لیتیوم معمولاً به حالت مذاب درآمده و در داخل چشمه‌های زیرزمینی جوشان و در عمق هزاران متری زمین محبوس می‌شود. اگر مقدار ذخایر لیتیوم کشف شده در زیر بستر رودخانه راین دقیق تخمین زده شده باشد، یکی از بزرگترین ذخایر جهان در آلمان کشف شده و اگر این ماده با موفقیت استخراج شود، باعث کاهش وابستگی آلمان به لیتیوم وارداتی می‌شود. هم اکنون مذاکرات اولیه با تولیدکنندگان خودرو در این کشور برای استفاده از لیتیوم مذکور در حال انجام است.

بخش زیادی از ذخایر لیتیوم جهان تا به حال در استرالیا و آمریکای جنوبی و در نقاط دورافتاده شناسایی شده بود. اما ذخایر لیتیوم آلمان در نزدیکی مناطق پرجمعیت واقع است و ممکن است مردم محلی و دوستداران محیط زیست با استخراج آن مخالفت کنند. انتظار می‌رود تا سال ۲۰۲۴ سالانه حدود ۱۵ هزار تن هیدروکسید لیتیوم در آلمان استخراج شود و این رقم تا سال ۲۰۲۵ به ۴۰ هزار تن در سال افزایش یابد.