به گزارش خبرگزاری مهر، عیسی بابایی اظهارکرد: این نهاد در سال گذشته، ۱۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان کمک هزینه برای ازدواج نوعروسان، هدیه داماد، کمک هزینه ازدواج مجدد بانوان به هزار و ۷۸۶ مددجوی تحت حمایت اعطاء کرد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) گلستان افزود: همه زوج های جوان تحت حمایت از خدمات آموزش مهارت های زندگی، مشاوره با هدف ازدواج آگاهانه و پایدار و پیشگیری از آسیب های اجتماعی قبل و بعد از ازدواج بهره مند می شوند.
بابایی با توجه به تبعات زیان بار و آسیب های روحی و روانی، جسمی، اعتقادی و اجتماعی در تاخیر در امر ازدواج نسل جوان خاطر نشان کرد: کمک به تشکیل خانواده و صیانت از آن و ترویج سنت های حسنه اسلامی یکی از مهمترین راهبردهای کمیته امداد امام (ره) است.
وی با توجه به مشکلات مادی و اقتصادی جوانان در راستای تشکیل خانواده تصریح کرد: در سال ۹۹ با هم افزایی، کمک های مردمی و مشارکت سایر دستگاه ها (بنیاد مستضعفان، اتاق بازرگانی، یکی از بانک ها، مراکز نیکوکاری و آبشار عاطفه ها) خدمات بیشتری به صورت نقد و کالای جهیزیه، تقدیم خانواده ها شد و امیدواریم در سال جاری هم خیران و نیکوکاران در این امر خداپسندانه مشارکت جدی داشته باشند.
بابایی افزود: تجربه نشان داده است که مسیر توانمند سازی زنان سرپرست خانوار با ازدواج بهتر میسر شده و ازدواج مجدد، باعث افزایش سلامت جسمی و روانی آنها خواهد شد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) گلستان با اشاره به ازدواج مجدد ۱۷۰ زن سرپرست خانوار در سال ۹۹ گفت: یکی از مشکلات اصلی، ازدواج مجدد زنان سرپرست خانوار به دلیل باورهای اجتماعی و فرهنگی و برخی هم به خاطر عدم تمایل به جدایی از فرزندانشان است که در این زمینه کمتر تمایل به ازدواج داشتهاند، اما با انجام فعالیتهای فرهنگی و مشاورهای توسط این نهاد در سالهای اخیرو همچنین ارائه بسته های تشویقی نظیر اعطای تسهیلات اشتغالزائی برای همسران و فرزندان آنها، نتایج بسیار خوبی حاصل شده است.