به گزاش خبرنگار مهر، شیوع کرونا سبب تغییر بزرگی در سبک زندگی شد؛ تغییری که بیشتر از همه متوجه خانواده بزرگ آموزش و پرورش بود و بار گرانی را بر دوش این خانواده نهاد، از همان روزهای ابتدایی که آموزش به بستر فضای مجازی راه پیدا کرد این معلمان بودند که با تمام سختیها و مشکلات یک روز هم آموزش را متوقف نکردند اما این همه فعالیت معلمان نبود چراکه آنها با توجه به شرایط جامعه فعالیتهای فرهنگی خود را نیز متوقف نکرده و در شکل و شمایل دیگری به ادامه آنها پرداختند. در این یک سال گذشته کرونا مشکلات معیشتی را دو چندان کرد البته به این موارد باید هزینه دارو و درمان بیماری را هم که خود بار گرانی است افزود.
این روزها که خبرهایی از گوشه و کنار در خصوص پویشهای بزرگ و کوچک، تأمین بستههای معیشتی و کمپینهای مختلف به گوش میرسد معلمانی هستند که در قالب گروههای کوچک در حال فعالیت اند تا بتوانند گرهای هر چند کوچک از خانوادههای کم درآمد باز کنند.
شهین سمیعی معلم بازنشسته ای است که خود را موظف دانسته تا در این روزها بتواند با همیاری همکاران خود مشکلات خانوادههای کم درآمد را حل کنند و در این خصوص به خبرنگار مهر گفت: من به عنوان یک معلم خود را در برابر هر دانش آموز و کودک و نوجوانی مسئول می دانم چراکه این حق طبیعی هر فرزندی است که در شرایط خوبی زندگی کند بنابراین تصمیم گرفتیم با توجه به شیوع کرونا و مشکلات معیشتی به جمعی از خانوادههای نیازمند به کمک کنیم.
این معلم بازنشسته افزود: برای شروع این کار ابتدا با جمعی از همکاران خانوادههایی را که نیازمند به کمک بودند شناسایی کردیم و به صورت اتفاقی با منطقهای از مهرشهر کرج آشنا شدیم که متأسفانه خانوادههایی که در آنجا زندگی میکردند از لحاظ معیشتی و تأمین هزینههای دارو و درمان با مشکلات بسیاری روبه رو بودند.
این معلم بازنشسته افزود: پس از استقبال همکاران از این حرکت اقدام به تشکیل گروهی سی نفره کردیم و از میان خودمان فردی را به عنوان رابط ما و خانوادهها انتخاب کردیم، به این ترتیب توانستیم مشکلات هر خانوادهای را ریشه یابی کنیم و طبق همان اقدام به جمع آوری هزینه کنیم.
وی عنوان کرد: خوشبختانه تا به امروز توانستیم چندین جهیزیه کامل را فراهم کنیم، داروهای بیماران صعب العلاج را که در این مناطق زندگی میکردند و از هزینههای بسیار سنگینی هم برخوردار بود را فراهم کرده و خدا را شکر توانستیم بستههای معیشتی را در مناسبتهای مختلف در میان خانوادهها پخش کنیم.
سمیعی اظهار کرد: تمام هزینه فعالیتهای ما از همین گروه سی نفره تأمین میشود و ما از هیچ نهاد یا سازمانی کمکی تا به امروز دریافت نکرده ایم؛ بعد از شناسایی مشکل هر خانوادهای توسط رابط ما در قالب یک فیلم و یا شرح حال مشکل و هزینه لازم را در گروه منتشر میکنیم و پس از آن همکاران ما اقدام به کمک و همیاری میکنند، برای مثال من افرادی از دوستان و همکارانم را میشناسم که حتی از پس هزینههای خود به خوبی برنمی آیند اما حاضرند قرض کنند تا بتوانند گره از مشکلات یک خانواده باز کنند.
وی در آخر در خصوص فعالیت گروه کوچک شان در ماه مبارک رمضان گفت: یکی از اقدامات ما در ماه مبارک رمضان طبخ غذای گرم در شبهای قدر بود که توانستیم ۶۰۰ پرس غذا را در این شبها طبخ و بین خانوادهها توزیع کنیم همچنین بستههای معیشتی را نیز فراهم کرده و مثل سالهای گذشته در این ماه مبارک در میان خانوادهها توزیع کردیم.