به گزارش خبرگزاری مهر، حجتالاسلام غلامرضا عادل معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه درباره برنامههای برگزار شده در ماه مبارک رمضان اظهار کرد: امسال ماه مبارک رمضان را در حالی آغاز کردیم که وارد موج چهارم شیوع ویروس کرونا شدیم؛ به همین جهت محدودیتهای زیادی ابعاد مختلف زندگی مردم را درگیر کرده و طبیعتاً برنامههای فرهنگی و معنوی سازمان اوقاف و امور خیریه در ماه مبارک رمضان نیز تحت تأثیر این محدودیتها قرار گرفته است.
وی تاکید کرد: با توجه به اهمیت ماه مبارک رمضان، تدابیری برای جایگزینی برنامهها در این ماه در نظر گرفته شده است.
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: در بقاع متبرکه و امامزادگان ۲۲ استان، جلسه تخصصی تفسیر قرآن کریم بدون حضور جمعیت با اعزام مفسرین مجمع عالی مفسرین حوزه علمیه قم در حال برگزاری است که از صدا و سیمای مراکز استانها نیز پخش میشود؛ بقاع متبرکه و امامزادگان میزبان جلسات ترتیلخوانی نیز هستند.
حجتالاسلام عادل با بیان اینکه در ماه مبارک رمضان ۷۵۰ حکم تبلیغ برای مبلغین صادر کردهایم، افزود: تقریباً ۳۰۰ نفر از این مبلغین بهصورت حضوری در استانهای مختلف به فعالیت میپردازند و مابقی به صورت مجازی در پیامرسانهای مختلف فعالیت میکنند و بیان احکام شرعی و موارد مربوط به ماه رمضان را در دستور کار خودشان قرار دادهاند.
وی تصریح کرد: در ایام ولادت امام حسن مجتبی (ع)، برپایی کاروانهای «نسیم کرامت» را داشتیم که از امامزادگان ساماندهی شدند و حرکت کردند؛ این کاروانها حال و هوای جشن نیمه ماه مبارک رمضان را در کوچههای شهرها طنینانداز کردند؛ تقریباً در اکثر مراکز استانها این کاروانها برنامه را اجرا کردند و مردم نیز استقبال خوبی به عمل آوردند.
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به برگزاری مراسم احیای شبهای ۱۹ و ۲۱ ماه مبارک رمضان در بقاع متبرکه سراسر کشور، خاطرنشان کرد: در ایام لیالی قدر و شهادت امام علی (ع)، برنامهها با توجه به مجوز ستاد ملی مقابله با کرونا بهمدت دو ساعت در فضای باز امامزادگان و بقاع متبرکه سراسر کشور با رعایت پروتکلهای بهداشتی برگزار شد.
حجتالاسلام عادل ادامه داد: برنامه نماز عید سعید فطر نیز با توجه به مجوز ستاد ملی مقابله با کرونا در فضای باز امامزادگان سراسر کشور و با رعایت پروتکلهای بهداشتی و کمترین مدت زمانی انجام خواهد شد.
وی تصریح کرد: یکی از فعالیتهای مهمی که در ایام کرونا بهصورت ویژه به آن پرداخته شد، کمکهای مومنانه بود که یک مرحله نیز با کمک موقوفات مرتبط با ماه مبارک رمضان و خیرین در قالب طرح «ضیافت همدلی» در حال اجرا است.
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه یادآور شد: ۱۱۰ هزار بسته معیشتی در طرح «ضیافت همدلی» هدفگذاری شده که عمدتاً از ولادت امام حسن مجتبی (ع) توزیع این بستهها آغاز شده و تا پایان شبهای قدر ادامه خواهد داشت؛ میانگین ارزشی بستهها ۵۰۰ هزار تومان است که با حفظ کرامت در اختیار خانوادههای کم بضاعت شناسایی شده قرار میگیرد.