به گزارش خبرگزاری مهر، کیومرث حاجی زاده افزود: دیگر ساکنان میتوانند برای ساخت به موقع خانه و دریافت وام نسبت به دریافت پروانه و مجوز ساخت اقدام کنند.
حاجی زاده خاطرنشان کرد: در شهرستان دنا، هزار و ۱۰۰ واحد پی کنی شده که از این تعداد ۵۰۰ واحد در روستا و بالای ۶۰۰ واحد در شهر سی سخت بوده است
وی در ادامه گفت: در شهر سی سخت حدود ۵۰۰ واحد آرماتور بندی و۱۸۰ واحد دیوارچینی و حدود ۲۵و احد ساخته شده است.
معاون عمرانی استاندار با بیان اینکه به روند ساخت سازها در سی سخت نیز سرعت بخشیده شود، گفت: منازل مسکونی شهر سی سخت با نظارت و کیفیت کار دقیق بهسازی و مقاوم سازی شوند.
وی روند بازسازی خانهها را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: سرعت ساخت و سازها نیز مطلوب بوده و از مصالح ساختمانی مقاوم در برابر زلزله استفاده شده است.
رئیس سازمان نظام مهندسی هم در حاشیه این بازدید اظهار داشت: در شهر سی سخت ۴۸۰ پروژه شروع به فعالیت دارند که برای هرکدام از این پروژهها یک ناظر سازه در نظر گرفته شده است.
مهرجو اضافه کرد: در این پروژهها در زلزله سی سخت علاوه بر نظارت مستقیم نظارت عالیه را در شهر زلزله زده سی سخت فعال کردیم.
وی افزود: در پروژهای سی سخت کارگروه فنی متشکل از مهندسین باتجربه و اساتید دانشگاه جهت ارزیابی آسیب پذیری سازهها و تهیه نقشه راه شهر سی سخت جهت استحکام ساختمانها و کاهش آسیب پذیری در مقابل زلزله، ساماندهی تأسیسات برقی و گاز در همان روزهای اولیه و اکنون نیز دفتر نمایندگی سازمان در سی سخت از ساعت ۷:۳۰ الی ۲۴ شب با حضور مهندسین معمار در حال ارائه خدمات مهندسی به شهروندان است.