به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی فرماندهی انتظامی استان قزوین سرهنگ محمدعلی فرهودی اظهار کرد: پروندههای متعددی با موضوع سرقت از حساب بانکی افراد از سوی دادسرا به پلیس فتا ارجاع داده میشود که اکثر شکات پیامکهایی را با مضامین مشاهده ابلاغیه، نصب نرم افزار موبایلی ابلاغ الکترونیک (ثنا)، و موضوعات مشابه دریافت کردهاند که نقطه اشتراک همه این پرونده ها، سرقت اطلاعات حساب و برداشت غیرمجاز وجه بوده است.
وی ادامه داد: شرایط فعلی کرونا در کشور و تعطیلات دنبالهدار ادارات در شهرهای مختلف کشور باعث کاهش مراجعات حضوری و افزایش تمایل افراد به استفاده از خدمات آنلاین شده است که مشاهده ابلاغیههای الکترونیک یکی از بیشترین موارد استفاده از خدمات آنلاین در بستر فضای مجازی است.
رئیس پلیس فتا استان قزوین افزود: مجرمین سایبری با ارسال پیام در شبکههای اجتماعی و یا ارسال پیامک (SMS) و قرار دادن لینک جعلی ورود یا نصب نرم افزار ابلاغ الکترونیک افراد را به درگاههای جعلی هدایت کرده و در ازای دریافت مبالغ اندک برای فعال سازی نرم افزار، اطلاعات حساب را سرقت کرده و اقدام به خالی کردن حساب میکنند.
سرهنگ فرهودی به کاربران توصیه کرد: به هیچ عنوان نرم افزارهایی که در شبکههای اجتماعی برایتان ارسال میشود یا در گروهها و کانالها قرار داده شده، نصب نکنید و نرم افزارها را از منابع معتبر و تأیید شده دانلود کنید. همچنین از ورود به لینکهای ارسال شده توسط افراد ناشناس خودداری کنید.
رئیس پلیس فتا استان قزوین خاطرنشان کرد: شهروندان میتوانند در صورت مواجهه با موارد مشابه مراتب را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir با ما در میان بگذارند.