به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا آشناگر صبح شنبه در جلسه بحث و تبادل نظر درباره موضوع کمبودهای درمانی در شهرستان دامغان به میزبانی استانداری با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سمنان دغدغه مردم شهرستان دامغان در خصوص بیمارستان برادران رضایی را رفع کند، تاکید کرد: نگرانی در مورد بیماری کرونا، سالک و سایر بیماریها از دغدغههای به جا و درست مردم دامغان است.
وی با بیان اینکه اقدامات مرتبط با ساخت بیمارستان دوم دامغان به صورت جدی پیگیری، گزارشگیری و اطلاعرسانی گردد، افزود: لازم است تا از ظرفیت ارزشمند خیرین در رفع مشکلات بهداشتی و درمانی استان و شهرستان دامغان بهرهمند شد.
استفاده از ظرفیت خیران
استاندار سمنان با بیان اینکه فرماندار دامغان به عنوان مسئول قرارگاه مقابله با سالک، مسئولیت هماهنگی با سایر دستگاهها و ارگانها در این خصوص را برعهده دارد، ابراز کرد: سازمان مدیریت و برنامهریزی استان برای مقابله با بیماری سالک، مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان از محل اعتبارات استانی اختصاص دهد همچنین ساماندهی تشکّل های غیر دولتی برای مبارزه با بیماری سالک، مؤثرترین راه برای مقابله با این بیماری است.
آشناگر با اشاره به تقویت زیرساختهای درمانی، بیان کرد: با توجه به اینکه در ماههای پایانی فعالیت دولت میباشیم، نباید برای مردم چنین تصوری ایجاد شود که خدای ناکرده کندی و کاهلی در خصوص شروع پروژه بیمارستان دوم شهرستان دامغان رخ داده است.
وی افزود: مشکلات موجود حوزه بهداشت و درمان در شهرستان دامغان با ارتقا سطح خدمات بیمارستان ولایت و توسعه و تجهیز آن و همچنین تأمین نیروی انسانی مربوطه و فعال نمودن بخشهای مختلف بیمارستان و همچنین تکمیل و تجهیز بیمارستان دوم این شهرستان برطرف خواهد شد از سوی دیگر باید گفت خدمات ارائه شده در بیمارستان مرکز استان صرفاً محدود به مردم سمنان نبوده و نیست و به تمام مردم استان تعلق دارد.
دلخوری از طولانی شدن طرحها
فرماندار شهرستان دامغان نیز در این نشست با بیان اینکه مشکلات مرتبط با بهداشت و درمان شهرستان دامغان از مسائل قدیمی و مورد مطالبه مردم خوب این شهرستان است، گفت: طولانی شدن برخی مباحث در سطح شهرستان و انجام برخی مقایسههای شهرستانی در سطح فضای مجازی، موجب گلایه مندی و اعتراضات مردم میباشد.
مهدی بندرآبادی با بیان اینکه وعده چهارباره ی بهره برداری از مجموعه دیالیز طبقه دوم بیمارستان برادران رضایی دامغان که تاکنون محقق نشده است موجب دلخوری و گلایه مندی مردم است، بیان کرد: برخی وعدهها و گفتارهای محقق نشده توسط مسئولان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سمنان موجب گلایه مندی سازمانهای مردمنهاد و مردم شهرستان دامغان شده است.
وی با بیان اینکه نداشتن نیروی انسانی برای مراکز درمانی دامغان یکی از دغدغههای اصلی این شهرستان است، افزود: پیشنهاد میشود از طریق سازمان امور اداری و استخدامی کشور مشوقهایی برای برخی مسئولیتها و پستهای بهداشتی و درمانی در شهرستانهایی همچون دامغان که با اقبال مواجه نمیشود، در نظر گرفته شود علی رغم وجود تخصصهای مختلف پزشکی در بیمارستان دامغان به مدت ۱۵ روز در ماه، اما در زمان عدم حضور این متخصصان، مشکلاتی در حوزه بهداشت و درمان شهرستان مشاهده میشود