نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: بودجه و سرمایه صندوق نوآوری را افزایش دادیم به طوری که می توانند هزار میلیارد تومان به صورت وام از بانک‌ها بگیرند و به شرکت ها اختصاص دهند.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا منادی سفیدان امروز در رویداد «پیوند» که به صورت آنلاین در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد گفت: دنیا دنیای رقابت است و همه کشورها، کشور ما را زیر نظر دارند.وقتی که دانشمندان ما را ترور می‌کنند یعنی این کشورها زورشان به کشور ما نمی رسند و درصدد برمی‌آیند که آنها را حذف فیزیکی کنند تا از ما جلو بزنند یا جلوی ما را بگیرند.

وی با بیان اینکه ما با کشورهای همسایه در رقابت هستیم، گفت: کشورهای همسایه هم در تولید مقاله و هم با شرکت‌های ایرانی در حال رقابت هستند که جلو بزنند.

به گفته نماینده مجلس شورای اسلامی، رتبه ایران در زمینه تولید مقاله در حوزه علوم پایه و مهندسی ۱۳ و ۱۴ و در زمینه علوم انسانی ۳۰ است.

منادی سفیدان گفت: ما باید به صورت یک زنجیره تأمین یکپارچه فعالیت کنیم و در این راستا با افزایش بودجه معاونت علمی و فناوری مبلغ ۴ هزار و ۳۳ میلیارد تومان به آن اختصاص دادیم؛ همچنین در صدد برآمدیم تا بودجه و سرمایه صندوق نوآوری را افزایش دهیم به طوری که اکنون هزار میلیارد تومان به صورت وام از بانک‌ها بگیرند و به شرکت ها اختصاص دهند.

وی تاکید کرد: تلاش می‌کنیم تا سازمان برنامه این مبلغ را صندوق و معاونت علمی اختصاص دهد.

منادی سفیدان با بیان اینکه وزارت علوم نقطه مهم در جریان ملی و علمی کشور است، گفت: لازم است که هسته‌های فناور در دانشگاه‌ها شکل بگیرند و ارتباط خوبی با سرمایه‌گذاران داشته باشند.

وی تاکید کرد: در سال گذشته ۵۷۰۰ شرکت دانش بنیان توانستند فروش ۲۰۰ هزار میلیارد تومانی داشته باشند.

نماینده مجلس افزود: شرکت‌های نزدیک دانشگاه صنعتی شریف هم که در ۲۵۰ هکتار مستقر هستند در سال گذشته ۲ هزار میلیارد تومان فروش داشتند و ۳ هزار نفر در همین دانشگاه مشغول به کار شدند.

به گفته وی این ۵۷۰۰ شرکت دانش بنیان به هیکل ایران نمی‌آید (برازنده ایران نیست) گفت: صاحبان دانش‌بنیان باید بدانند که در صندوق تسهیلات و خدماتی ارائه می‌شود تا از این خدمات به خوبی بهره ببرند.

وی با بیان اینکه جریان علمی تا پیش از اینها در کشور جریان نامنظمی بود افزود: اما اکنون بر اساس قانون‌های مشخص و به صورت منظم فعالیت‌های علمی و حمایت از آنها انجام می‌گیرد زیرا حاکمیت علمی باید یکپارچه باشد و این برازنده کشور است.

وی تاکید کرد: لازم است که شرکت‌های دانش بنیان هم در زمینه علوم انسانی شکل بگیرند زیرا در بسیاری از موارد وجود شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این زمینه می‌تواند مثمر ثمر واقع شود.