به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی جلالی شامگاه پنجشنبه در نشست ادبی با فعالان ادبی زنجان گفت: منزوی یکی از دو یا سه چهره مهم و تأثیرگذار غزل امروز است که در اقبال دوباره نسل جوان به غزل به ویژه از دهه هفتاد و همزمان با دور دوم انتشار آثارش نقش بسیار مهمی داشته است.
وی اظهار کرد: حسین منزوی در ابتدای دهه هفتاد مسئولیت صفحه ادبی یک هفتهنامه محلی را به عهده گرفت.
مدیر دفتر گسترش شعر و ادبیات داستانی گفت: استاد منزوی معتقد نبود که هرکس فقط باید بنشیند و شعرش را بگوید، او هر وقت مجالی پیدا کرده کوشیده که حلقهای برای دورهمی ادبی ایجاد کند.
جلالی تاکید کرد: برگ برندهٔ منزوی در غزل نوآوری همراه با اصالت بود و او با شناخت دقیق از شعر کهن فارسی، بنیانهای شعرش را از نظر طراوت زبانی، تغزل و عاطفه غنی کرد.
وی گفت: این جایزه دارای قابلیتهای گسترده در بین نحلههای شعری است و این رویداد ادبی میتواند جایی باشد برای همه نحلههای غزل امروز بدون هیچ محدودیتی، در عین حال میتواند پایگاه مهمی باشد.
مدیر دفتر گسترش شعر و ادبیات داستانی ابراز داشت: جایزه غزل منزوی میتواند منشأ گردهمایی افراد جدی غزل و بحثهای تئوریک پیرامون غزل امروز باشد و امیدواریم این جایزه بتواند در بخش پژوهش مرجعی برای سامان دادن به آنچه درباره غزل منزوی و غزل امروز مطرح میشود، تبدیل شود.
جلالی گفت: بدون تردید بخش پژوهش «جایزه غزل منزوی» میتواند گام مهمی در ساماندهی نقدها و در نتیجه تولید و انتشار آثار است.
وی تصریح کرد: با عزم جدی دوستان اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی زنجان و شاعران استان این اتفاق البته با تأخیر رقم خورد از نظر کیفیت هم جایزه در سطح قابل قبول ملی باشد.
مدیر دفتر گسترش شعر و ادبیات داستانی افزود: به لحاظ کیفی و چه به لحاظ کمی غزل شکل فراگیری در شعر روزگار پیدا کرده است.