رشت- نماینده ولی فقیه در گیلان با اشاره به نقش روحانیت در هدایت آگاهانه و هوشمندانه مردم به سمت انتخابات، گفت: حضور آگاهانه مردم در انتخابات حائز اهمیت است.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله رسول فلاحتی ظهر چهارشنبه در گردهمایی جمعی از طلاب و روحانیون رشت با اشاره به برگزاری انتخابات در اواخر خرداد ماه امسال، اظهار کرد: در حال حاضر انتخابات موضوع روز جامعه است.

وی به نقش مهم عالمان دینی در هدایت مردم در جامعه اسلامی اشاره کرد و افزود: انقلاب اسلامی ایران به واسطه وجود یکی از همین عالمان دینی و از دل حوزه‌های علمیه به ثمر نشست.

امام جمعه رشت در ادامه با تأکید بر اینکه اقشار مختلف مردم و دانشگاهیان به این موضوع که انقلاب اسلامی ایران مولود حوزه علمیه و روحانیت است اذعان دارند، گفت: امروز روحانیت وارث کسانی است که در سال ۴۲ با امام راحل این نهضت را آغاز کردند.

وی با بیان اینکه امروز انقلاب اسلامی ایران در میان تمام ملت‌ها شناخته شده است، افزود: روحانیون وارث تلاش عالمان گذشته هستند و باید در برطرف کردن شبهات جامعه به ویژه معارف دین تلاش ویژه داشته باشند.

نماینده ولی فقیه در گیلان با اشاره به اینکه مردم در عرصه انتخابات پرسش‌های مختلفی دارند، اضافه کرد: بر اساس فرمایش رهبری معظم ارزش‌ها و فرهنگ جامعه اصل است و در کنار آن باید به اقتصاد مردم توجه شود.

آیت الله فلاحتی با بیان اینکه تمرکز بر موضوع اقتصادی و بزرگنمایی آن از جمله مواردی است که هم دشمنان و هم برخی در داخل آن را به انتخابات وصل می‌کنند، گفت: قطعاً در جامعه‌ای که تمرکز بر اقتصاد باشد به موضوع فرهنگ و ارزش‌ها توجه نمی‌شود باید فرهنگ و ارزش‌های جامعه در انتخابات مورد توجه قرار گیرد.

وی، دعوت مردم به انتخابات را اولویت نخست تلاش روحانیون عنوان کرد و افزود: رئیس جمهور منتخب باید ارزش‌ها را برای جامعه به ارمغان آورد البته اقتصاد نیز مهم است.

نماینده ولی فقیه در گیلان با بیان اینکه روحانیون مردم را با اخلاق، تدبیر و هوشمندانه به موضوع انتخابات توجه دهند، تصریح کرد: حضور آگاهانه مردم در انتخابات بسیار مهم است.