فرماندهی امنیتی بغداد تدابیر شدید امنیتی را با نزدیک شدن سالروز شهادت حضرت امام موسی کاظم علیه السلام ( 18 مرداد) در شهر کاظمین و اطراف آن به اجرا می گذارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، یک منبع امنیتی به خبرگزاری عراقی "نینا" گفت : فرماندهی عملیات بغداد امروز یکشنبه نشستی طولانی با فرماندهان پلیس و ارتش برای ایجاد سازوکار و طرح مستحکمی به منظور جلوگیری از بروز هرگونه اشکالات امنیتی در ورودی ها و خروجی های شهر بغداد و مناطق نزدیک شهر کاظمین برگزار کرد.

وی افزود : نیروهای عراق به سازماندهی، استقرار و جابجایی خود متناسب با این مناسبت دینی اقدام خواهند کرد و از جمله  تدابیر اجرایی، کنترل همه ورودی های شهر کاظمین و بستن محل هایی است که ممکن است افراد مسلح به هدف اجرای عملیات تروریستی در این شهر از آن استفاده کنند.