نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، اینترنت رایگان را حق مردم دهک‌های پایین جامعه دانست و گفت: دولت آینده اقتصاد فضای مجازی را رونق خواهد داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی پس از ضبط برنامه تبلیغاتی خود در رادیو فرهنگ در پاسخ به سوالات خبرنگاران درباره برنامه‌های دولتش برای تثبیت قیمت‌ها گفت: از ابتدای کار دولت تلاش می‌کنیم ثبات در بازار حاکم شده و تغییرات نسبت به دستورالعمل‌ها، بخشنامه‌ها و مقررات به حداقل ممکن برسد.

وی با اشاره به معضل غیرقابل پیش‌بینی بودن بازار برای تولیدکنندگان بر اثر تکانه‌های اقتصادی تاکید کرد: آرامش باید بر بازار داد و ستد حاکم شود تا فعالان اقتصادی با پیش‌بینی وضعیت آینده، بتوانند برای کالاهایشان قیمت تعیین کنند.

این نامزد ریاست جمهوری وظیفه دولت را هدایت، حمایت و نظارت دانست و با تاکید بر لزوم کاهش مداخلات بی مورد دولت در بازار گفت: باید از فعالیت‌های اقتصادی غیر مولد، «جذابیت زدایی» شود تا به جای سرمایه گذاری در ارز و سکه، تولید رونق یابد.

رئیسی افزود: ما از طرفی با پدیده خطرناک خلق نقدینگی و رشد آن و از طرف دیگر با سرریز نقدینگی به سوی فعالیت‌های غیر مولد مواجهیم که صدای تولیدکننده را در آورده است.

وی تصریح کرد: اگر نقدینگی به درستی مدیریت و به سوی تولید هدایت شود، نگرانی‌ها کاملاً برطرف می‌شود.

نامزد انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری مدیریت توزیع اعتبارات را هم از برنامه‌های جدی دولت آینده دانست و اظهار داشت: تسهیلات بانکی باید برای امر تولید، ازدواج و مسکن درست توزیع شود.

حجت‌الاسلام رئیسی عدالت را موضوعی محوری در دولت مردمی دانست و افزود: اگر ظرفیت‌ها درست توزیع شود نگرانی جوانان برطرف می‌شود و این از برنامه‌های مهم ماست که با حل مسأله مسکن، اشتغال و تولید در کشور، به مردم آرامش دهیم.

وی درباره برنامه‌های دولتش برای اینترنت و فضای مجازی هم گفت: اینترنت و فضای مجازی تمام لایه‌های زندگی ما را تحت‌تأثیر قرار داده و هیچ ساخته بشری به این سرعت فراگیر نشده است.

رئیسی افزود: امروز اینترنت به حق مردم تبدیل شده و مسائل آموزشی و اقتصادی و تحقیق و پژوهش در اقصی نقاط کشور در بستر فضای مجازی انجام می‌شود.

نامزد ریاست جمهوری سیزدهم در همین راستا تأکید کرد: باید استفاده از اینترنت برای دهک‌های پایین رایگان شود.

وی با طرح این پرسش که چرا با وجود گسترش استفاده از فضای مجازی زیرساخت‌های مورد نیاز برای آن تهیه نشده، متذکر شد که اگر این زیرساخت‌ها فراهم شده بود امروز هیچ کاری در فضای اداری و در عرصه تحقیقات و پژوهش دچار وقفه نمی‌شد.

رئیسی بر همین اساس خاطرنشان کرد که دولت آینده زیرساخت‌های لازم برای تأمین اینترنت در کشور را کامل می‌کند.

وی همچنین با اشاره به امکان درآمدزایی از طریق اینترنت، به طرح این سوال پرداخت که چرا نگذاریم مردم در فضای مجازی اشتغال داشته باشند؟

حجت‌الاسلام رئیسی ادامه داد: یک خانم خانه‌دار که آشپزی می‌کند یا یک معلم که تولید محتوا انجام می‌دهد، باید سهم خود را از کاری که انجام می‌دهد ببرد.

وی افزود: امروز هند به اندازه درآمد نفتی ما از اینترنت سود اقتصادی می‌برد و خاطرنشان کرد: دولت مردمی برای درآمدزایی مردم از اینترنت برنامه‌های روشنی دارد.

این نامزد ریاست جمهوری در پاسخ به سوالی درباره استفاده صداوسیما از ابزارها و روش‌های نوین در تبلیغات انتخاباتی گفت: رسانه ملی در فضای کرونایی نقش مهمی در رساندن پیام کاندیداها به مردم و انعکاس دغدغه‌ها و مشکلات مردم دارد.

حجت‌الاسلام رئیسی با اشاره به نقش رسانه‌ها در پیشبرد اهداف فرهنگی کشور، از همه فعالان رسانه‌ای که تلاش می‌کنند پل ارتباطی بین مردم و کاندیداها باشند، تقدیر کرد.

وی تصریح کرد: در شرایطی که کاندیداها امکان سفر استانی ندارند، رسانه‌ها و فضای مجازی می‌توانند با آگاهی‌بخشی به‌موقع و صادقانه و تبیین دیدگاه‌های کاندیداها، در تصمیم گیری مردم اثربخش باشند و باید از اصحاب رسانه در این زمینه تشکر و قدردانی کرد.