کتاب «شبهه انتخابات» همزمان با نزدیک‌شدن روزهای انتخابات ریاست‌جمهوری توسط اندیشکده سعداء منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اندیشکده سعداء، کتاب «شبهه انتخابات» اثر حجت‌الاسلام راجی به‌تازگی و همزمان با نزدیک‌شدن روزهای انتخابات ریاست‌جمهوری توسط اندیشکده سعداء منتشر شده است.

این‌کتاب متن پیاده‌شده سخنرانی‌ها و جلسات پرسش و پاسخ حجت‌الاسلام والمسلمین راجی در جمع اساتید، دانشجویان، طلاب و نخبگان کشور است.

برخی از عناوین اصلی کتاب پیش‌رو عبارت‌اند از:

چرا رأی بدهیم؟ با این وضع مملکت چرا رأی بدهیم؟، به خاطر اعتراض به وضع موجود رأی نمی‌دهیم تا حکومت تنبیه شود، رأی نمی‌دهم چون با رأی دادن هیچ تغییری ایجاد نمی‌شود!، چرا اصلا رأی بدهیم وقتی نظام خودش انتخاب می‌کند؟، اگر قرار بود با رأی دادن چیزی درست و اصلاح شود در این چهل سال وقتی مشارکت بالا بود اصلاح شده بود، رأی دادن چه تأثیری در سرنوشت من رأی اولی دارد؟ در آینده من چه تاثیری دارد؟، با توجه به اینکه دانش آموزان نسبت به گذشته از هوش سیاسی بالاتری برخوردار هستند چرا سن رأی هنوز ۱۸ سال است؟ و حضور مردم در انتخابات و رای دادن به یک کاندیدا چه تأثیری می‌تواند در حل مشکلات اقتصادی و معیشتی کشور داشته باشد؟

موضوع شبهاتی که در کتابچه «شبهه انتخابات» به آن‌ها پاسخ داده شده، به این‌ترتیب‌اند:

چه تضمینی وجود دارد که با انتخاب رئیس جمهور بعدی وضعیت از این بدتر نشود؟، با توجه به اوضاع کرونایی کشور چرا باید در انتخابات شرکت کنیم؟، چرا رفراندوم برای نظام برگزار نمی‌شود؟ وظایف و اختیارات رئیس جمهور چیست؟ رهبری همه کاره است!، چرا رهبری در حل و فصل مشکلات کشور ورود پیدا نمی‌کنند و رئیس جمهور را عزل نمی‌کنند؟، مگر وظیفه مجلس خبرگان این نیست که بر عملکرد رهبری نظارت کنند؟ پس چرا هیچ کاری نمی‌کنند؟، ریشه مشکلات چه چیزی است؟ چرا اینقدر مشکلات در کشور داریم؟ در تمام دورانهای ۴۱ سال این مشکلات بوده، آیا رئیس جمهور آینده می‌تواند بدون اتکا به غرب اقتصاد را رونق دهد؟، ملاک‌های فرد اصلح ؟، چرا شورای نگهبان در کشور وجود دارد؟ چرا اجازه داده نمی‌شود، مردم مانند سایر کشورها هرکس را می‌خواهند انتخاب کنند؟، آیا ممکن است شورای نگهبان به خاطر مشارکت حداکثری در تأیید صلاحیت بااغماض رفتار کند؟ و چرا اعضای شورای نگهبان عمدتا دچار کهولت سن و پیری هستند؟

دیگر شبهاتی که در این‌کتاب به آن‌ها پاسخ داده شده، از این‌قرارند:

چرا تخلفات برخی کاندیداها رسانه‌ای نمی‌شود تا مردم اینها را بشناسند؟، چرا اجازه ثبت نام به همه افراد با ظواهر مختلف و بعضا خنده‌دار که باعث از بین بردن آبروی نظام است، داده می‌شود؟، موارد و دلایل رد صلاحیت کاندیداها را چه کسانی مشخص می‌کنند و آن موارد چیست؟، چرا در ایران برخلاف کشورهای غربی آزادی بیان وجود ندارد؟، چرا در ایران برخلاف کشورهای غربی، اقلیت‌های دینی آزادی ندارند؟ و چرا بین محاکمه رئیس جمهور و مردم، تبعیض وجود دارد؟