عبدالحمید حمزهپور در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه به یک دهه خشکسالی و کم آبی در مناطق جنوبی کشور و کمبود آبهای زیر زمینی راهی جز مدیریت آب و نیل به تولید و شیرین سازی آب دریا و استفاده از این ظرفیت نداریم.
وی اضافه کرد: در همین راستا شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر در مناطق نزدیک به دریا اقدام به راه اندازی آبشیرین کن برای آبرسانی کرده است تا مناطق دور دست از دریاها بتوانند از سایر منابع آبی برخوردار شوند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر، نوسازی خطوط آبرسانی، حفر و تجهیز چاهها، اجرای طرح نکاشت در کازرون برای تأمین آب در دشتستان، ایجاد بستر برای استفاده از ظرفیت آب سدهای موجود، تقویت ایستگاههای پمپاژ و توسعه خطوط توزیع و انتقال را از دیگر اقدامات دانست.
وی با اشاره به افزایش دمای هوا و مصرف بالای آب در استان بوشهر خواستار صرفهجویی در مصرف آب در مناطق شهری و روستایی شد و بر لزوم پرهیز از استفاده آب شرب برای کشاورزی و دامداری تاکید کرد.
حمزهپور در مورد میزان مصرف آب در استان نیز بیان کرد: طبق بررسی به عمل آمده بر اساس آمار سال ۱۳۹۹ در کل مشترکین شهری و روستایی، ۳۴ درصد مشترکین، بالای الگوی مصرف یعنی ۱۶ مترمکعب در ماه آب مصرف میکنند.
وی افزود: بر اساس طبقات مصرف تعیین شده توسط وزارت نیرو، ۱۲ درصد از مشترکین جز دسته پرمصرف هستند یعنی بین ۳۰ تا ۵۰ مترمکعب آب در ماه مصرف میکنند و چهار درصد از مشترکین جز دسته بد مصرف هستند یعنی بیشتر از ۵۰ مترمکعب در ماه آب مصرف دارند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهرافزود: الگوی مصرف هر مشترک برای استان بوشهر، ۱۶ متر مکعب در ماه تعریف شده و مشترکینی که زیر شش متر مکعب در ماه مصرف داشته باشند طبق قانون و تعرفه آب امید از پرداخت آب بها معاف هستند.
وی در ادامه به مشترکین توصیه کرد: میزان مصارف را مدیریت کنند و به هدر رفت آب و تعمیرات نشت آب تأسیسات و لولههای آب داخل ساختمان و املاک در جهت حفظ منابع آب و برخورداری همه عزیزان از آب سالم و بهداشتی در استان اهمیت ویژه داشته باشند.
همچنین در مورد واحدهای غیرخانگی افزود: در کاربریهای غیر خانگی حتماً مصرف برابر الگو و ظرفیت قراردادی توصیه میشود چرا که هزینه مصارف بالاتر از الگو و ظرفیت قراردادی ماهانه شامل هزینه آب آزاد خواهد بود و حدود پنج برابر از هزینه عادی بالاتر است.