به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید احمدرضا شاهرخی در خطبههای این هفته نماز جمعه خرم آباد با سفارش همگان به تقوای الهی اظهار داشت: امام علی (ع) در نامهای به امام حسن (ع) میفرمایند که این نامهای است از سوی پدری که عمرش رو به پایان است، آفتاب زندگی اش رو به غروب و تسلیم گذشت دنیا است، چون تو را جزئی از وجود خود، بلکه تمام وجود خود یافتم، گویی اگر ناراحتی به تو برسد به من رسیده و اگر مرگ دامانت را بگیرد دامن مرا گرفته است، به این جهت توجه به کار تو را توجه به کار خودم می دانم، از این رو نامهای برای تو نوشتم تا تکیه گاه تو باشد، خواه من زنده باشم یا نباشم، پسرم: تو را به تقوای الهی، التزام به فرامین الهی، آباد کردن قلب و روح با ذکر خدا و چنگ زدن به ریسمان خدا توصیه میکنم.
وی تاکید کرد: خداوند با کسانی است که تقوا ورزیدن و کار نیکو انجام دادند.
جهاد علمی و مبارزاتی امام صادق (ع)
نماینده ولیفقیه در لرستان در ادامه سخنان خود با اشاره به شهادت امام جعفر صادق (ع) احیاگر مذهب جعفری، سی و دومین سالگرد شاگرد مذهب امام صادق (ع) امام (ره) و شهدای پانزده ۱۳۴۲ عنوان کرد: وقتی جهاد علمی و مبارزاتی امام صادق (ع) را مطالعه میکنیم، میبینیم که تاریخ سازی امام راحل نیز برگرفته از جدش امام صادق (ع) است.
حجت الاسلام شاهرخی با بیان اینکه امام صادق (ع) در مقطعی امامت را بر عهده گرفتند که خلفای زورگو و ستم گر اموی و خلفای بنی عباس بر مملکت اسلامی حکومت میکردند افزود: امام صادق (ع) با تدریس، تبیین، تبلیغ و… در مدت ۳۴ سال امامت، محفل علم، دانش و آموزش را توسعه دادند.
وی بیان داشت: ایشان هم به جهاد علمی و هم به جهاد مبارزاتی پرداختند، فعالیتهای علمی و فرهنگی امام صادق (ع) در طول مدت ۳۴ سال امامت هم قبل از او و هم بعد از او بی نظیر است، آنچه از اسلام و قرآن در طول بیش از یک قرن به وسیله مغرضان، مفسدان و جاهلان تحریف شده بود از سوی امام صادق (ع) به شکل صحیح و درستی بیان شدند.
نماینده ولیفقیه در لرستان با اشاره به اینکه علاوه بر جهاد علمی، ایشان به یک مبارزه تشکیلاتی و دامنه دار علیه خلفای اموی و عباس اقدام کردند ادامه داد: ایشان تشکیلاتی را درست کردند و نمایندگانی را در جهان اسلام منصوب کردند تا از طریق آنها هم اسلام ناب را به مسلمانان اطلاع رسانی کند و هم از مسائل سیاسی و اجتماعی مسلمانان اطلاع پیدا کند.
حجت الاسلام شاهرخی با تاکید بر اینکه شبکه ای که امام صادق (ع) از نمایندگان و وکلای خود به وجود آمد، سبب شد که معارف اسلامی گسترش پیدا کند افزود: اینها برای این بود که حکومت بنی امیه ساقط شود، کار برجسته ایشان تدریس، تبیین و تبلیغ معارف اسلامی بود، این امر با تاکید بر امامت اهل بیت صورت گرفت.
نقش لرستان و روحانیت در همراهی با مبارزات امام راحل
وی در ادامه سخنان خود با تاکید بر اینکه همین راه و روش را امام راحل در قرن چهاردهم بر گرفته از راه و روش امام صادق (ع) در مبارزه با طاغوت زمان پیش گرفتند گفت: امام راحل به عنوان یک مدرس، استاد برجسته و مرجع تقلید دارای کرسی تدریس، تبلیغ و تبیین، محیط اجتماعی و سیاسی سال ۱۳۴۲ و سالهای قبل از آن را رصد میکنند.
نماینده ولیفقیه در لرستان با بیان اینکه رژیم طاغوت پس از کودتای ۱۳۳۳ شروع به دستگیری، زندان، تبعید و اعدام کرد و در این مسیر نیز از رژیم اشغالگر قدس و آمریکا کمک میگرفت افزود: امام به عنوان یک استاد عالی مقام از حوزه علمیه قم که به کار تدریس، تبیین و تبلیغ به روش جدش امام صادق (ع) علما را جمع کرد و در جمع علما فرمودند که اگر میخواهیم که اسلام و ایران از اضمحلال نجات دهیم باید این دودمان پهلوی را از قدرت پایین آوریم.
حجت الاسلام شاهرخی بیان داشت: اولین رویارویی روحانیت به رهبری امام با رژیم ستم شاهی بحث حذف سوگند به قرآن و حذف اسلام در انجمنهای ایالتی و ولایتی بود، این امر علما را به صحنه مبارزه کشاند و به رهبری امام آنقدر بر این موضوع اصرار ورزیدند تا سرانجام رژیم عقب نشینی کرد و این مصوبه را پس گرفت.
وی در ادامه سخنان خود با تاکید بر اینکه دومین برخورد امام با رژیم ستم شاهی در بحث انقلاب سفید بود گفت: آنچه که حاصل این انقلاب سفید بود، محصول و نفعی برای کلان کشور نداشت، در کشاورزی همچنان وابسته به بیگانگان بودیم، این امر نیز مورد اعتراض امام و روحانیت قرار گرفت، نتیجه این شد که در هفتم بهمن امام به رفراندومی که شاه برگزار کرده بود اعتراض کرد، مبارزات امام و روحانیت در بهمن ماه ادامه داشت تا به ماه رمضان منتهی و امام در اعتراض به رژیم شاه دستور داد که مساجد تعطیل و نمازها برگزار نشود، در نهایت در دوم فروردین ۱۳۴۲ و روز شهادت امام صادق (ع) حمله خونین به مدرسه فیضیه صورت گرفت و آنجا امام صدایش بلند شد که شاه دوستی یعنی غارتگری و حمله رژیم به مدرسه فیضیه به حمله قوم مغول به ایران اسلامی تشبیه کردند.
نماینده ولیفقیه در لرستان با اشاره به اینکه این مبارزات ادامه پیدا کرد تا در نهایت امام در روز عاشورا و مدرسه فیضیه سخنرانی معروف را داشتند و فرمودند که اسلام در خطر است، به شخص شاه، رژیم اشغالگر قدس و آمریکا حمله کردند، گفت: در نهایت امام شبانه دستگیر شد و در این دستگیری مردم خیلی از شهرها از جمله قم، تهران، ورامین و… به حمایت از امام بیرون آمدند و ۱۵ خرداد و قتل عام وسیع صورت گرفت.
حجت الاسلام شاهرخی با اشاره به نقش لرستان و روحانیت استان در جریان همراهی با مبارزات امام راحل گفت: در شهر خرم آباد و برخی شهرهای استان تجمعاتی برگزار و در نهایت نقطه عطف انقلاب در ۱۵ خرداد رقم خورد و ادامه پیدا کرد، مبارزات شکل دینی، مذهبی و مردمی پیدا کرد و به ۲۲ بهمن ۵۷ منتهی و با فضل الهی و جانفشانی مردم، انقلاب از سوی خداوند به ملت مسلمان ایران هدیه داده شد.
شرکت در انتخابات یک عمل صالح است
وی با تاکید بر اینکه باید این هدیه الهی را مانند مردمک چشم محافظت کنیم و وظیفه داریم در مقاطع حساس به وظیفه خود عمل کنیم گفت: حمایت از رهبر جامعه اهمیت دارد چرا که رهبر جامعه پرچمدار نماز و فروع دین است.
نماینده ولیفقیه در لرستان با بیان اینکه امروز در چنین موقعیتی قرار گرفتهایم و باید با حضور انبوه و متراکم پای صندوقهای رأی، کلام ولی امر مسلمین را عمل کنیم گفت: این توصیه و دستور ولی امر مسلمین است، همه ما باید پای کار بیایم تا این دستور با یاری خدا اجرایی شود.
حجت الاسلام شاهرخی بیان داشت: هر کسی میتواند به هر شکلی که میخواهد رأی بدهد، اما عمل به این دستور به عنوان امر ولی امر مسلمین باید مورد توجه قرار بگیرد.
وی با اشاره به اینکه شرکت در انتخابات یک عمل صالح است افزود: به سمت انتخاب بهترین رئیس جمهور و انتخاب بهترینها در شورای اسلامی شهر و روستا حرکت کنیم.
نماینده ولیفقیه در لرستان ادامه داد: ممکن است کسانی از مسئولانی ناراحت باشند، ما هم از بعضی ترک فعلها ناراحت هستیم، ولی این به معنای رها کردن و حاضر نشدن بر صندوقهای رأی نیست، جایی که لازم است سرنوشت خود را رقم بزنیم.
حجت الاسلام شاهرخی با تاکید بر اینکه در شهرهای استان نیاز به شوراهایی داریم که به اندازه چندین دوره کار فرهنگی و عمرانی انجام دهند و نگاه قومی و طایفهای را کنار بگذاریم گفت: به دنبال این باشیم که آینده روشن و خوبی را با یاری خدا برای استان و کشورمان رقم بزنیم.