به گزارش خبرنگار مهر، آیتالله غلامعلی صفایی بوشهری عصر سهشنبه در نشست جمعی از مسئولین و اعضای تشکلهای قرآنی استان بوشهر اظهار داشت: مردم استان بوشهر، مردمی بسیار مؤمن و متدین هستند که بر اساس قرآن و مکتب اهل بیت زندگی میکنند.
وی با اشاره به انتخابات استان بوشهر به عنوان پایتخت قرآنی ایران، اضافه کرد: استان بوشهر از دیرباز یک استان قرآنی بوده عموم مردم در عرصه قرائت به شکل عمومی، همه اهل قرائت هستند.
امام جمعه بوشهر بیان کرد: روحانیت استان از جمله علامه بلادی، سید علی نقی دشتی، معتقد اهرمی، مجتهد برازجانی، سید مرتضی اهرمی، مرحوم شیخ محمدعلی آل عصفور بزرگان و… در عرصه تفسیر و تبیین مفاهیم قرآنی به جد فعالیت داشتند و دارای کتابهای بسیار قوی در این عرصه هستند.
وی با بیان اینکه سبک زندگی قرآنی در زندگی مردم استان بوشهر حکمفرما است ادامه داد: موفق به تنظیم سند چشم انداز فعالیتهای قرآنی، انجام فعالیتهای گسترده چه در سطح عمومی و چه در سطح مراکز خاص و تهیه پیوستهای قرآنی متعدد شدهایم.
صفایی بوشهری با اشاره به فعالیتهای صورت گرفته توسط شورای قرآنی استان بوشهر خاطر نشان کرد: شورای قرآنی استان بوشهر، در این چند سال اخیر استان ممتاز ایران بوده و از شورای عالی انقلاب فرهنگی مورد تفقد قرار گرفته است.
امام جمعه بوشهر با ابراز خرسندی نسبت به علاقه مؤسسات و اتحادیهها نسبت به قرآن افزود: استان بوشهر دارای دهکده قرآنی هست و از سوی دیگر جلسات تفسیر به همت روحانیون در همه عرصههای تبلیغی چه منابر چه غیر از آن در مراکز دانشگاهی بر اساس موازین قرآنی حرکت میکنند و در مقام تبیین و تبلیغ فعالیت دارند. جامعه ما در این عرصه بسیار موفق و فعال هستند.
نماینده ولی فقیه در بوشهر عنوان کرد: در این انتخاب استان بوشهر به عنوان پایتخت قرآنی، باید بسیار دقت کنیم که تنها به اسم و جلسات اکتفا نشود بلکه به گسترش عمیق فرهنگ قرآن، درک مفاهیم و تبیین سبک زندگی جدیدی ختم شود و حتی تمام مسئولان انشاالله بر اساس موازین قرآن مدیریت کنند.
وی گفت: امیدوارم پیوستهای قرآنی در تمامی مراکز استان اجرا شود اگرچه سازمان تبلیغات، حوزههای علمیه، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و فعالان قرآنی از همان زمانی که اعلام شد که استان بوشهر پایتخت قرآن هستند، در شروع به فعالیت در این زمینه کردند.