مجید مؤمنی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: امروزه که کار و فعالیت شکل تازه ای به خود گرفته است و به سوی خودکارفرمایی و خوداشتغالی در حرکت است کارآفرینی و کارآفرینان نقش کلیدی در روند توسعه و پیشرفت اقتصادی جوامع مختلف ایفا میکنند.
وی ادامه داد: تجارب کشورهایی مانند ژاپن، کره جنوبی، مالزی و هند آکنده از فعالیتهای چشمگیر کارآفرینانی بوده است که امروز به توسعه یافتگی کشور خود می بالند. باید توجه داشت که کارآفرینان تنها به ایجاد فرصتهای شغلی جدید نمیپردازند بلکه با ساختار، تفکر، تحرک و فرهنگ لازم دست به تخریب خلاق میزنند تا از دل ویرانههای کهن بنای رفیع آبادانی و پیشرفت را برافرازند.
مدیر کل کمیته امداد استان مرکزی تصریح کرد: به همین جهت کمیته امداد سامانهای را تحت عنوان «سامانه مزیت سنجی شغلی کمیته امداد» برای راهنمایی خوب برای کارآفرینی و رسیدن به توانمندسازی راه اندازی کرده است که بتواند در این سامانه خدمات ارزندهای را به کارآفرینان ارائه دهد.
مؤمنی در ادامه گفت: کارآفرینان و فعالان کسبوکار میتوانند مزیتهای شغلی شهرستانها را از طریق سامانه مزیت سنجی شغلی کمیته امداد به آدرس الکترونیکی www.maziyatjob.emdad.ir استخراج کنند.
وی با اشاره به اینکه در این سامانه مزیت سنجی و اولویتبندی کسبوکارهای موجود در هر شهرستان بر مبنای یک روش تحقیق انجامشده است، گفت: در این روش تحقیق، یک شناسنامه برای هر شهرستان و یک شناسنامه برای هر کسبوکار تدوین و به مشاغل قابل توسعه و مشاغلی که هنوز در شهرستان راهاندازی نشده و پتانسیل ایجاد آنها در شهرستان وجود دارد، اشاره شده است.
مدیر کل کمیته امداد استان مرکزی عنوان کرد: طرح ملی مزیت سنجی شغلی شهرستانهای ایران به عنوان پژوهشی با هدف شناسایی ظرفیتها و مزیتهای شغلی کل شهرستانهای کشور (۴۲۹ شهرستان در ۳۱ استان) با بهرهگیری از جدیدترین روشهای علمی و هزاران ساعت کار کارشناسی، محاسباتی و مصاحبه خبرگانی، فهرست ۵۰ شغل دارای مزیت در هر شهرستان را بر اساس بوم منطقه، مشخصات آب و هوایی، توان و ظرفیت سرزمین و ویژگیهای اقتصادی، اجتماعی و موقعیت جغرافیایی رتبهبندی کرده تا بتواند نقشه راه مناسبی برای شروع یا توسعه کسبوکارهای مناسب برای علاقهمندان و کارآفرینان این شهرستانها باشد.