خبرگزاری مهر، گروه جامعه: در جریان مناظرات مخصوصاً آخرین مناظره انتخابات سیزدهمین ریاست جمهوری، دو تن از کاندیداها، در کنار همه اتهام افکنی ها به رقبای خود، رئیس قوه قضائیه را متهم به داشتن رویکردهای فیلترینگ در فضای مجازی کشور کردند.
این در حالی است که سید ابراهیم رئیسی بارها اعلام کرده است که در زمان او نه تنها هیچ رسانهای بسته نشده است بلکه با قاضیای که در دوره پیشین ریاست دستگاه قضا دستور قضائی فیلترینگ تلگرام را صادر کرده بود، برخورد قضائی کرده است.
شاهد بودیم که در خلال رسیدگی به پرونده طبری، بیژن قاسم زاده در جایگاه متهم از ارتکابات خود دفاع میکرد. علاوه بر این باید اشاره کرد که ماه گذشته در پی انتشار ادعایی در فضای مجازی مبنی بر صدور نامهای به منظور فیلترینگ اینستاگرام از سوی دستگاه قضا، مرکز رسانه قوه قضائیه اعلام کرد پیشتر نامهای از سوی جواد جاویدنیا یکی از معاونین قضائی رئیس کل دادگستری استان تهران، در مورد فیلترینگ اینستاگرام صادر شده بود که بلافاصله در همان ساعات اولیه از سوی محمد جواد حشمتی رئیس دادگستری استان تهران بلااثر شده است.
طبق اعلام این مرکز، اقدام جاویدنیا در نوشتن چنین نامهای یک تخلف اداری و مداخلهای خارج از وظایف و اختیارات نامبرده بوده است.
بنابراین گزارش، پس از اقدام رئیس کل دادگستری تهران در بلااثر کردن نامه فوقالذکر، نامبرده (جاویدنیا) به جهت انجام اقدام غیرقانونی، تحت تعقیب دادسرای انتظامی قضات قرار گرفته است.