سیدمحمد علی حسینی گفت: مقامات آمریکایی برای برون رفت از بحران ناشی از عملکردهای نامناسب خود چاره اندیشی کنند و نگرش های واقع‌بینانه جمهوری اسلامی را بپذیرند.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید محمد علی حسینی سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به ادعاهای سخنگویان کاخ سفید و وزارت امور خارجه آمریکا اظهار داشت: فرافکنی و اتهامات کذب کمکی به فضای مذاکره جاری نخواهد کرد و بهتر است مقامات آمریکایی رویکردهای ابزاری را کنار گذاشته و برای راههای برون رفت از بحران ناشی از عملکردهای نامناسب خویش چاره اندیشی نموده و نگرش های واقع بینانه جمهوری اسلامی را پذیرا باشند.

وی تصریح کرد: راه برون رفت از بحران جاری عراق، احترام واقعی و عملی به استقلال و حق تعیین سرنوشت مردم عراق و واگذاری امور و اختیارات به حکومت منتخب و پایان دادن به اشغالگری و عوارض ناشی از آن است.

حسینی در خصوص ادعاهای واهی مقامات آمریکا پیرامون ارسال تسلیحات و آموزش شبه نظامیان در عراق گفت: پر واضح است انگیزه اصلی طرح ادعاهای واهی و تکراری نسبت به جمهوری اسلامی صرفا با هدف تحقق نیازهای روانی و تبلیغاتی آمریکا انجام گرفته و طرح اینگونه اظهارات به منظور فریب افکارعمومی مردم نگران وخسته از سیاست های جنگ افروزانه دولتمردان آمریکا صورت می گیرد.