محمدرضا امامقلی در گفتگو با خبرنگار مهر در رابطه به لزوم مشارکت عموم مردم در انتخابات اظهار کرد: مردم ایران اسلامی با تمامی مشکلات اقتصادی حاکم بر جامعه، همچنان در مسیر گفت و گو با حاکمیت قرار دارند و با حضور در انتخابات این امر را نشان خواهند داد.
وی توضیح داد: تصور کنید در روابط یک زوج در زندگی مشترکی که دارند به عنوان یک جامعه کوچک، تا زمانی امید به اینکه زندگی دوباره رونق بگیرد و حداقلهای لازم برای زندگی مشترک در زیر یک سقف را داشته باشند وجود دارد که باب گفت و گو بینشان بسته نشده باشد، به محض اینکه قهر میشوند و کسی با کسی حرف نمیزند از هم جدا میشوند، خانه هاشان از هم جدا میشود و لحظه به لحظه به چالش اصلی نزدیک میشویم برای همین مشاورهها همیشه توصیه میکنند بعد از هر آسیب و درگیری باهم حرف بزنید و مسیر گفت و گو را به روی همدیگر نبندید. من فکر میکنم نسبت ما با اتفاقاتی که در کشور میافتد از این جنس است، حتی اگر در بین افراد جامعه گلایههایی وجود داشته باشد که سر صندوق رأی نیایند این نیامدن لزوماً موجب متنبه شدن سیاستمداران نمیشود.
مسیر اصلاح مشارکت فعال و انتخاب درست
رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان قزوین گفت: من احساس میکنم عدم مشارکتی که از آن صحبت میشود یا گلایههایی که وجود دارد به امید اصلاح است یعنی اگر فردی میگوید نمیخواهم در انتخابات شرکت کنم میخواهد بگوید که شرکت نکردن من به منزله ادب کردن است تا مشکلات اقتصادی را رفع کنند. مثلاً، به امید اصلاح این کار را انجام میدهند. ولی بدون شک مسیر اصلاح این نیست. مسیر اصلاح مشارکت فعال و انتخاب درست است. گرچه مردم حق دارند گلایه داشته باشند و باید این گلایهها را به رسمیت شناخت.
وی مطرح کرد: مردم میتوانند با انتخاب اصلح شرایط زندگی خود و به دنبال آن شرایط کشور را بهبود ببخشند و حتماً در انتخابات پیش رو این اتفاق را خواهیم دید. مردم به ایران اسلامی اعتقاد دارند و بارها در صحنههای مختلف و حساس کشور این را نشان دادهاند. بدون شک؛ کشور دچار مشکلات اقتصادی است و انکار این موضوع، انکار واقعیات است. لذا برای رفع مشکلات نیازمند انتخاب مدیرانی هستیم که مؤمن، انقلابی و متخصص باشند. درد مردم را بدانند و برای رفع آن بسیار تلاش کنند.
محمدرضا امامقلی به فعالیت شبکههای غربی در خصوص انتخابات ایران اشاره کرد و افزود: رسانههای غربی سعی در بی تفاوت کردن مردم نسبت به انتخابات و نتیجه حاصل از آن را دارند. رسانههایی که منابع مالی شأن از سوی کشورهای امریکایی و انگلیسی تأمین میشود، بدون شک محتوا سم آلودی دارند و این سلامت سیاسی جامعه را به خطر میاندازد. بنابراین رسانههای داخلی باید این مسئله را برای مردم روشن کنند که بیتفاوت بودن لزوماً منجر به اتفاقات خوب و مثبت نمیشود و باید به اتفاقات جامعه حساس بود.