به گزارش خبرنگار مهر، همزمان با بالا گرفتن بحث قطع همکاری فدراسیون فوتبال با دراگان اسکوچیچ سرمربی تیم ملی ایران، بحث انتخاب جانشین او هم در رسانهها و فضای مجازی مورد بحث قرار گرفته است.
اسکوچیچ در چهار بازی برگشت تیم ملی در مرحله دوم انتخابی جام جهانی عملکرد بسیار خوبی داشت و توانست ۱۲ امتیاز کامل را برابر هنگ کنگ، بحرین، کامبوج و عراق بگیرد تا تیم ملی به عنوان صدرنشین گروه سوم صعود کند.
با این حال صحبتهای شهاب الدین عزیزی خادم رئیس فدراسیون فوتبال در بازگشت از بحرین، خبرساز شد. عزیزی خادم اعلام کرد قرارداد اسکوچیچ با تیم ملی تمام شده و هیات رئیسه درباره ماندن یا جدایی او تصمیم میگیرد. این اظهارنظر مبهم و دوپهلو باعث شد تا گمانه زنیها به سمت قطع همکاری با اسکوچیچ با وجود موفقیتش در تیم ملی برود.
درست از همان زمان اسامی مربیان دیگر برای حضور در تیم ملی ایران مطرح شد؛ از مربیانی چون آندره استراماچونی گرفته تا گابریل کالدرون و کارلوس کی روش. نام کی روش به واسطه هشت سال حضورش در تیم ملی و دو صعود متوالی به جامهای جهانی برزیل و روسیه بیش از سایر گزینهها مطرح شده است.
کارنامه کی روش در ایران مخالفان و موافقان زیادی دارد. در کنار دو صعود ایران به جام جهانی و به ویژه عملکرد خوب تیم ملی در جام جهانی روسیه مقابل پرتغال و اسپانیا، مخالفان این مربی پرتغالی به درگیریهایش با برانکو ایوانکوویچ سرمربی وقت پرسپولیس و برخوردهای تند او با منتقدانش برای عدم بازگشتش استناد میکنند.
بحث بازگشت کی روش به تیم ملی تا جایی پیش رفته است که حتی بعضی از رسانهها خبر دادهاند قرار است در نشست امروز هیات رئیسه فدراسیون فوتبال، در این مورد بحث و بررسی و پیشنهاد جدید به این سرمربی سابق رئال مادرید و تیم ملی پرتغال ارائه شود.
پیگیریهای خبرنگار مهر اما نشان میدهد کی روش جایی در برنامههای عزیزی خادم رئیس فدراسیون ندارد و بازگشت او به تیم ملی صرفاً یک بحث رسانهای است.
کی روش که همزمان نامش برای هدایت تیم ملی عراق هم مطرح شده، بی تمایل به ادامه کار مجدد در تیم ملی ایران و یک صعود دیگر به جام جهانی نیست؛ بخصوص اینکه تیم ملی تاکنون نیمی از راه صعود را طی کرده است و فقط مرحله سوم انتخابی را در پیش رو دارد اما همانطور که عنوان شد رئیس فدراسیون ایران در صورت تصمیم نهایی برای قطع همکاری با اسکوچیچ، سراغ گزینههای دیگری به جز کی روش خواهد رفت.