بجنورد- مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی گفت:مبلغ همواره باید اطلاعات کافی از میدان تبلیغی خود داشته باشد تا بتواند نسبت به تقویت باورها، مقابله با انحراف‌ها و رفع کمبودها چاره اندیشی کند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام حمید رفیعی صبح یک شنبه در جمع مبلغان و مسئولان فرهنگی خراسان شمالی که در اداره کل تبلیغات اسلامی استان برگزار شد، اظهار کرد: هفته اول فصل تابستان به مناسبت سالروز صدور فرمان امام خمینی (ره) مبنی بر تأسیس سازمان تبلیغات اسلامی در اول تیر سال ۱۳۶۰، به‌عنوان هفته تبلیغ و اطلاع‌رسانی دینی ثبت شده است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی در ادامه به تبیین هنر تبلیغ در قرآن پرداخت و گفت: قرآن کریم به‌عنوان دال اصلی گفتمان توحیدی اسلام، برای هدایت و راهنمایی مردم از گونه‌های متفاوت هنری و روش‌های متنوع تبلیغی بهره برده است.

وی افزود: این روش‌های قرآنی اگر با زمان، مکان، شرایط مخاطب، محتوای پیام، رفتار درست و… در مُبلغ جمع شود ثمره ارزشمند آن که همانا هدایت انسان‌ها در حرکت به سمت جامعه پردازی توحیدی و حیات طیبه است هویدا خواهد شد و از اینجاست که شناخت و بررسی هنر تبلیغ برای یک مبلغ دینی اهمیت پیدا می‌کند.

حجت الاسلام رفیعی تصریح کرد: یک مُبلّغ دینی تراز و شایسته باید دارای پنج ویژگی مهم باشد که شاهد؛، مبشر، نذیر، داعی الی الله و سراج منیر این ویژگی هاست.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی با اشاره به جایگاه محوری تبلیغ در جامعه، خاطرنشان کرد: تبلیغ یک مطالبه، مأموریت و رسالت الهی است.

وی با بیان اینکه رصد جامعه، رکن اول تبلیغ دینی است، افزود: مبلغ با شناخت کامل ضعف‌ها، قوت‌ها و ظرفیت‌های فردی و اجتماعی و همچنین متناظر به واقعیات روز جامعه به تبلیغ دین اسلام می‌پردازد.

حجت‌الاسلام رفیعی با بیان اینکه یکی از صفات مُبلغ، شاهد و مراقب بودن است، گفت: مبلغ همواره باید اطلاعات و شواهد کافی از عرصه و میدان تبلیغی خود داشته باشد تا بتواند نسبت به تقویت باورها، مقابله با انحراف‌ها، رفع کمبودها و نارسایی‌ها، چاره‌اندیشی کند.