گرگان- مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان گفت: جشن تکلیف، جشن انسانیت، بزرگ شدن و جشن نگاه ویژه خداوند است که امیدواریم طلیعه ای برای یک زندگی پر خیر و برکت باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عباسعلی گرزین بعدازظهر سه شنبه در آیین جشن تکلیف دختران محلات حاشیه نشین شهرهای گلستان که در اداره کل تبلیغات اسلامی گلستان برگزار شد، اظهارکرد: کسانی که به سن تکلیف می رسند مهمان ویژه و دوست داشتنی خداوند می شوند و نزد خدا جایگاه بالاتری خواهند یافت لذا برای آنها جشن تکلیف گرفته می شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان افزود: جشن تکلیف، جشن انسانیت، بزرگ شدن و جشن نگاه ویژه خداوند است که امیدواریم طلیعه ای برای یک زندگی پر خیر و برکت باشد.

وی ادامه داد: تلاش کنیم مفاهیم مقدس و بلند انسانی همچون مادر، خانواده، لطافت و محبت دختر و غیره که در طول تاریخ، هویت و اعتقادات خود به آن افتخار می‌کنیم را از ما نگیرند.

گرزین بیان کرد: نقطه قوت مردم ایران در حفظ، احیا و تقویت همین مفاهیم است و دشمن در تلاش است تا اخلاق، آینده، پیشرفت و تعالی را از ما بگیرد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان ادامه داد: به همین دلیل سال های قبل، هیئتی از پژوهشگران خارجی با هویت های گوناگون وارد کشور شدند تا بررسی کنند که چرا ایرانی ها این مفاهیم بلند را همراه دارند.

گرزین توضیح داد: این مسأله اگر به دلیل ثروت، جمعیت، تقدس مکانی و غیره بود که کشورهای اسلامی دیگری از ما بالاتر بودند، سرانجام این پژوهشگران به این نتیجه رسیدند که یکی از این دلایل مفهوم مادر پاک و صادق است.

وی بیان کرد: مادر ستون خیمه خانواده است و به خانواده هویت و اعتبار می بخشد لذا دشمنان تلاش می کنند این تقدس و اعتبار را از بین ببرند.

گرزین اظهارکرد: نباید گذاشت، این قداست در سرزمینی که خون هزاران انسان مظلوم همانند حاج قاسم سلیمانی به پای آن ریخته شده، از ما گرفته شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان افزود: همت، مسئولیت پذیری، حضور همیشگی و آگاهانه و غیره در این راه شرط اصلی است.

وی اضافه کرد: مادران باید علاوه بر مراقبت از غذای جسم، مراقب غذای روح فرزندان خود باشند، همان طور که از جسم مراقبت می کنند از روح آنها هم عاشقانه مراقبت کنند تا نسلی سرافراز، سربلند، ریشه‌دار، اصیل، بلندهمت، با اراده، شجاع، حماسی و حاج قاسمی تحویل جامعه دهند.

گفتنی است این دختران توسط امامان ۱۷ پایگاه اجتماعی و فرهنگی حاشیه شهرهای گلستان شناسایی شده بودند.