به گزارش خبرنگار مهر، یاسر مظاهری در بازدید از سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری همدان با اشاره به تخصصی شدن فرهنگسراهای شهرداری همدان اظهار داشت: یکی از اقدام ارزشمند و تحسین برانگیز سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری همدان تخصصی کردن فرهنگسراها بوده است.
وی افزود: تخصصی شدن فرهنگسراها علاوه بر بالا بردن خروجی کار باعث میشود تا جامعه هدف دچار سردرگمی نشوند و به راحتی با حوزه خود ارتباط بگیرند.
دبیر ستاد امر به معروف استان همدان با بیان مردم باید به صورت ملموس تخصصی شدن فرهنگسراهای شهرداری همدان را حس کنند، گفت: امیدوار هستیم در حوزه گردشگری فرهنگسرای تاریخ و تمدن و در حوزه قرآنی، تالار قرآن بتوانند خروجیهای خوبی داشته باشند.
مظاهری خاطرنشان کرد: فرهنگسرا بعد از تخصصی شدن باید به سمت برنامه محور شدن حرکت کنند و بتوانند محله رفت و آمد جامعه هدف خود شوند.
وی با بیان رسالت بسیار سنگینی بر دوش سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری همدان است، گفت: کار کردن در چندین حوزه به صورت تخصصی واقعاً دشوار است.
دبیر ستاد امر به معروف استان همدان عنوان کرد: یکی از حوزه خطیر این سازمان مبحث فرهنگی بوده که باید ظرفیت بالایی در اختیار آن قرار بگیرد.
مظاهری با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بیان کرد: فعالان حوزه سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری تهران خدمت مقام معظم رهبری رسیدند که ایشان تاکید ویژهای بر مبحث حوزه فرهنگ شهری داشتند.
وی افزود: همچنین رهبر انقلاب اسلامی از موازی کاری گلایه داشتند و تاکید فرمودند که شهرداریهای باید در بحث فرهنگ شهری، آداب و رسوم گذشتهها در بحث مبانی دینی ورود کنند.
دبیر ستاد امر به معروف استان همدان با اشاره به سرمایهگذاری در حوزه امر به معروف گفت: ما هر چقدر بتوانیم امر به معروف تقویت کنیم و روی معروفها سرمایهگذاری کنیم از نهی منکرها کمتر خواهد شد.
رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری همدان با اشاره به عملکرد سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری همدان اظهار داشت: سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی یکی از سازمانهای ۱۱ گانه شهرداری همدان بوده و یکی از پویاترین سازمانهای شهرداری همدان است.
روح الله وجدی افزود: بی شک فعالیت در هر یک از بخشهای فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و گردشگری نیازمند برنامهریزی دقیق بوده و در کشور نیز شاهد آن هستیم هر یک از این مباحث به عنوان یک وزارتخانه تعریف شده است.
وی با بیان اینکه بخش فرهنگی یکی از خطیرترین امور در جامعه امروز ما است، بیان کرد: چشمانداز ترسیم شده در رسیدن به شهری مشارکت جو با رویکرد محله محوری و محتوا ساز است و در این راستا واگذاری فرهنگسراها به گروهها، تشکلهای مردمی و بخش خصوصی با مجوز شورای اسلامی شهر همدان صورت گرفت.
رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری همدان عنوان کرد: برای رشد و شکوفایی فرهنگسراهای شهرداری، ۸ فرهنگسرا به صورت تخصصی در یک بخش فعال شدند.
وجدی با اشاره به فرهنگسراهای تخصصی شهرداری همدان گفت: فرهنگسرای گردشگری، فرهنگسرای قرآنی، فرهنگسرای هنر و رسانه، فرهنگسرای علمی و فرهنگسرای کودک و خانواده، فرهنگسرای تشکلهای مردمی، فرهنگسرای کسب و کار و مجموعههای ورزشی اشاره کرد.
وی ادامه کرد: آماده همکاری با ستاد امر به معروف استان همدان را در جهت فرهنگسازی و گسترش امر به معروف در شهر را داریم.