به گزارش خبرنگار مهر، رضا اکبری یکشنبه در سفر یک روزه به استان خوزستان و بازدید از محورهای چهار شهرستان مسجدسلیمان، لالی، اندیکا و هفتکل اظهار کرد: در این بازدید حدود ۷۰۰ کیلومتر از مسیر اصلی محورهای اهواز به مسجدسلیمان، مسجدسلیمان به لالی، لالی به اندیکا، اندیکا به مسجدسلیمان، مسجدسلیمان به هفتکل و هفتکل به اهواز مورد بازدید قرار گرفت.
وی، این شهرستانها را جزو شهرستانهای کم برخوردار و محروم خوزستان به لحاظ راه روستایی اعلام کرد و افزود: شاخص برخورداری از راه روستایی در این شهرستانها کمتر از میانگین کشوری است و باید اقدامات زیادی برای رسیدن به میانگین کشوری انجام شود.
معاون راهداری سازمان راهداری و حملونقل جادهای بیان کرد: این شهرستانها دارای پروژههای زیادی هستند و حدود ۱۰۰ کیلومتر راهها در هر شهرستان آماده آسفالت است که بعد از تأمین قیر مورد نیاز این کار انجام خواهد شد.
اکبری خبر داد: اعتبارات راههای روستایی از امسال استانی شده و وزارت راه و شهرسازی و سازمان راهداری و حملونقل جادهای نیز دخل و تصرفی در توزیع و تخصیص اعتبار ندارد اما سازمان هماهنگیهای لازم را با استانها و شهرستانها انجام میدهد.
وی از تخصیص پنج هزار میلیارد تومان اعتبار برای حل مشکل راههای روستایی کشور خبر داد و اظهار کرد: سهم استان خوزستان از این میزان ۳۷۳ میلیارد تومان است که امید میرود تخصیص اعتبارات استانی در حوزه آسفالت راههای روستایی به صورت کامل انجام شود تا بخش عمدهای از مشکلات این چهار شهرستان و دیگر شهرهای خوزستان در حوزه راه روستایی رفع شود.
معاون راهداری سازمان راهداری و حملونقل جادهای افزود: اولین مرحله تخصیص اعتبارات استانی که آسفالت راه روستایی در آن لحاظ شده است، انجام شده و امروز در جلسه شورای برنامهریزی استان خوزستان با هماهنگیهای صورت گرفته نیز مقرر شد که از محل تخصیص اولیه اعتبار، اولین پروژههای استان اجرای پروژه آسفالت راههای روستایی در شهرستانهای مسجدسلیمان، لالی، اندیکا و هفتکل باشد.
اکبری بیان کرد: در خصوص راههای اصلی در محورهای مورد بازدید قرار گرفته خوزستان، مشکلات موجود در حوزه رفع نقاط پر حادثه، تعریض قوسها، اصلاح پیچها، خطکشی راهها، نصب تابلو علائم ایمنی و ماشینآلات راهداری شهرستانها مورد بررسی قرار گرفت و منابع مالی مورد نیاز برای رفع این مشکلات به شهرستانها تخصیص داده خواهد شد.
وی با تأکید بر اینکه کنترل و نظارت در این محورها ادامه پیدا خواهد کرد تا وضعیت در آنها به لحاظ ایمنی و ساماندهی ارتقا یابد، عنوان کرد: خوزستان به لحاظ روکش آسفالت در وضعیت خوبی قرار دارد و در طول ۷۰۰ کیلومتر مورد بازدید قرار گرفته از محورهای استان کمتر از ۵۰ کیلومتر نیاز به روکش آسفالت دارد که تأکید شده تا امسال این کار انجام شود.
اکبری تصریح کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون حدود ۳۰ نقطه پر حادثه در سطح محورهای کشور رفع شده و طبق برنامهریزیهای صورت گرفته هدفگذاری سازمان تا پایان سال، رفع ۵۵۰ نقطه پرحادثه در محورهای کشور با اعتباری بالغبر ۴۲۰ میلیارد تومان است که این اعتبار بر اساس شاخصهای شناسایی نقاط پر حادثه به استانها ابلاغ شد.
وی با اشاره به اینکه سهم خوزستان از این تعداد حدود ۲۰ نقطه با تخصیص اعتبار اولیه به میزان ۱۰ میلیارد تومان به استان از محل منابع ملی است بر پایان اجرای نقطه پر حادثه آبگنجی در محور اهواز به مسجدسلیمان تا تیرماه امسال تأکید کرد و گفت: منابع مرحله دوم رفع نقاط پرحادثه خوزستان در نیمه دوم سال ابلاغ خواهد شد.