حسین کنعانی مقدم دبیر سیاسی جبهه ایستادگی در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره آرا باطله در انتخابات ۱۴۰۰ گفت: کسانی که رأی باطله به صندوق آرا انداختهاند مخالف نظام نیستند؛ بلکه نامزد دلخواه خود را در میان نامزدها های تأیید صلاحیت شده پیدا نکردهاند. دشمنان کشور که به دنبال سواستفاده هستند، راه باطلی را در تحلیل نادرست در مورد آرای باطله در پیش گرفتهاند.
وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری مسئله آرای باطله را به درستی تبیین کردهاند اظهار کرد: به نظر میرسد آرای باطله به سه دسته تقسیم میشود؛ دسته اول کسانی که نامزد خود را میان افراد حاضر در عرصه نیافتند ولی اعتقاد دارند که باید به میدان بیایند.
دبیر سیاسی جبهه ایستادگی با تاکید بر اینکه افرادی که رأی باطله به صندوق آرا ریختهاند، ساز و کار انتخابات را به عنوان یک اصل برای مردمسالاری دینی قبول دارند، تصریح کرد: دسته دوم کسانی هستند که برای آنکه اعتراض خود را نسبت به مسائلی مثل مناظرات نشان بدهند رای باطله به صندوقها انداختهاند.
حسین کنعانی ادامه داد: دسته سوم نیز افرادی هستند که میخواستند اعتراض خود را به جناحهای سیاسی و نحوه عملکرد آنها نشان بدهند.
وی عملکرد دولت سیزدهم را در کاهش آرای باطله برای انتخابات بعدی موثر دانست و گفت: اگر سید ابراهیم رئیسی به وعدههای خود عمل کند، دولتی ائتلافی و فراگیر و خارج از جناح بندیهای سیاسی ایجاد کند، کابینهای توانمند شکل بدهد و کارآمد باشد، قطعاً مردم رضایت خود را در انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم نشان خواهند داد.
دبیر سیاسی جبهه ایستادگی تصریح کرد: البته رضایت مندی مردم و مشارکت سیاسی تنها مربوط به حضور در انتخابات نیست که بیایند و رای بدهند؛ مردم اگر از عملکرد مسئولان رضایت داشته باشند سیاستهای دولت را همراهی خواهند کرد و حضور فعال در عرصههای مختلفی سیاسی و اقتصادی خواهند داشت.
حسین کنعانی تاکید کرد: همین فعالیت در عرصههای سیاسی و اقتصادی نوعی مشارکت سیاسی است که حتی میتواند موثرتر از حضور در انتخابات باشد. بنابراین باید اقداماتی انجام شود که کسانی که نارضایتی خود را در انتخابات نشان دادهاند، در چرخه اجرایی کشور به حساب بیایند و مطالباتشان پیگیری شود.