کرمانشاه- مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کرمانشاه گفت: در ادامه سلسله نشست‌های سینما کتاب، نشست تحلیل و بررسی کتاب کد ۲۴ در این استان برگزار می‌شود.

معصومه حسنی‌خونسار در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در ادامه سلسله نشست‌های سینما کتاب، نشست تحلیل و بررسی کتاب کد ۲۴ و مستند سینمایی «گفتگو با سایه» با حضور حبیب احمدزاده نویسنده اثر به همت اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان کرمانشاه به همراه اکران مستند «گفتگو با سایه» دوشنبه ۱۴ تیرماه ۱۴۰۰ برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه این برنامه در کتابخانه عمومی امیرکبیر شهر کرمانشاه برگزار می‌شود، افزود: اکران مستند «گفتگو با سایه» از ساعت ۱۶ آغاز شده و سپس تحلیل و بررسی کتاب و مستند از ساعت ۱۷:۳۰ آغاز می‌شود که پس از سخنان اساتید و کارشناسان، نویسنده اثر حبیب احمدزاده به صورت مجازی به سخنرانی می‌پردازد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کرمانشاه گفت: کتاب کد ۲۴ با موضوع چگونگی ساخته شدن داستان بوف کور نوشته شده و فیلم گفتگو با سایه اثر کارگردان فقید خسرو سینایی به صورت مستند داستانی ساخته شده است.

حسنی‌خونسار بیان کرد: به دلیل محدودیت ظرفیت برای رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی ثبت نام از طریق شماره ۰۹۱۲۸۳۲۹۳۹۹ انجام شده و بخش تحلیلی برنامه از اینستاگرام اداره کل کتابخانه‌های عمومی به نشانی kermanshah_pl به صورت زنده پخش می‌شود.

وی افزود: چاپ دوم کتاب تحقیقی حبیب احمدزاده درباره «بوف کور» به فاصله کمی از اتمام چاپ نخست آن در فروردین ماه سال جاری، در بازار منتشر شده که این کتاب حاصل هفت سال تحقیق حبیب احمدزاده محقق و نویسنده ایرانی است.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کرمانشاه گفت: پس از آنکه کتاب تحقیقی حبیب احمدزاده درباره «بوف کور» در چاپ نخست منتشر شد با تغییر نام اولیه در چاپ دوم از «گفتگو با سایه» به «کد ۲۴» یا «بوف کور چگونه ساخته و پرداخته شد؟» هم اکنون در کتابخانه‌های عمومی و کتابفروشی‌ها در معرض استفاده علاقمندان به ادبیات ایران قرار گرفته است.

حسنی‌خونسار تصریح کرد: تعدادی از صاحبنظران موافق و مخالف صادق هدایت که در تأیید و تمجید این کتاب نظر دادند، شامل علی دهباشی، جهانگیر هدایت «مدیر بنیاد صادق هدایت»، رضا امیرخانی «نویسنده»، رضا کیانیان «نویسنده و بازیگر»، خسرو سینایی «کارگردان»، حسین پاکدل «هنرمند»، مسعود فراستی «منتقد»، اکبر عالمی «محقق و پیشکسوت سینما و تلویزیون»، هدایت‌الله بهبودی «نویسنده»، محمدمهدی بهداروند «نویسنده»، مسعود جعفری جوزانی «کارگردان»، مهدی کلهر «پژوهشگر فرهنگی»، بهروز افخمی «کارگردان» و دکتر وحید یامین‌پور «محقق فرهنگی» هستند.