گرگان- معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی گلستان گفت: ۳۰ عنوان برنامه در دهه امامت و ولایت از عید قربان تا عید غدیر خم در پنج کارگروه تخصصی در گلستان برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام رضا دیلمی پیش از ظهر سه شنبه در جلسه برنامه ریزی بزرگداشت دهه امامت و ولایت اظهار کرد: یکی از محوری ترین مباحث در تعالی اسلام ناب و موضوع تمدن سازی، مسئله امام شناسی است.

وی بیان کرد: یکی از محوری ترین اقدامات امام رضا (ع) پس از حضور در طوس، تبیین نقش امامت و امام شناسی در لایه های نخبگانی و فرق و ادیان مختلف در مناظرات علمی بود.

معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی گلستان افزود: زیارت جامعه کبیره دنیایی از معارف الهی بوده و درون مایه این زیارتنامه با ارزش یک دوره امام شناسی از لسان انسان کامل، یعنی وجود بابرکت و نورانی امام هادی (ع) است.

دیلمی اضافه کرد: بیش از ۲۰۰ فضیلت در حوزه امام شناسی و جایگاه امامت در این زیارتنامه مطرح شده است.

وی گفت: در تاریخ هرجا پیوندی و شاخصه ای بر اساس شاخصه های امامت و ولایت نهادینه شد و رقم خورد همراه با پیروزی و رویش بوده است.

معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی گلستان خاطرنشان کرد: اگر امروز ایران اسلامی بر بلندای جهان ایستاده و نظاره گر افول تدریجی و حتمی تمدن پوسیده جهان غرب است بخاطر این است که با شاخصه های تحول آفرین گفتمان امامت و ولایت در مسیر تمدن سازی حرکت کرده است.

دیلمی ابراز کرد: جامعه ای که در آن روح امام شناسی، ولایت شناسی و شاخصه های آن منطبق با شاخصه های امامت و ولایت نباشد آن جامعه دچار مشکل، انحطاط، انحراف و فساد می شود.

وی بیان کرد: سیره زندگی حضرات معصومین (ع) از هر منظری که بنگریم تحول گراست و باعث بالندگی جامعه می شود.

معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی گلستان ادامه داد: ما امروز بیشتر از گذشته در مسیر تمدن سازی نیازمند ترویج و بسط گفتمان امام شناسی در سیر تحولی جامعه هستیم و شبکه نخبگان، اساتید حوزوی، دانشگاه ها و کنشگران فعال فرهنگی، اجتماعی و دینی باید در این خصوص بیشتر ورود پیدا کنند.

دیلمی یادآور شد: با توجه به شیوع ویروس منحوس کرونا و رسالت ما به عنوان یک نهاد انقلابی، قطعاً کارهای فرهنگی و تکریم شعائر دینی و انقلابی، در هر شرائطی تعطیل بردار نیست بلکه با ابتکار، نوآوری و خلاقیت و استفاده از شیوه های نوین تبلیغی، تبیین و ترویج با حفظ دستورالعمل های بهداشتی، پیگیری و عملیاتی می شود.

وی با اشاره به اینکه مسجد سنگر است و هرگز رویکرد و اهداف عملیاتی آن تعطیل نمی شود، تاکید کرد: مسجد سنگر بسط ارزش ها و پایگاه فرهنگی، اجتماعی، دینی و مذهبی و سنگر مدیریت بحران ها و تحول در جامعه است.

معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی گلستان تصریح کرد: جشن عید غدیر در گلستان با هماهنگی ستاد مقابله با کرونا در مناطق روباز در تفرجگاه ها و پارک ها برگزار می شود.

وی تصریح کرد: ۳۰ عنوان برنامه در دهه امامت و ولایت از عید قربان تا عید غدیر خم در پنج کارگروه تخصصی برگزار می شود.

دیلمی گفت: نهضت کمک های مومنانه، توزیع ۱۱۰ هزار غذای گرم با پویش طرح اطعام دهی علوی با همت تشکل های دینی و انقلابی، فضاسازی محیطی، حسینیه مجازی، مسابقات فرهنگی، نقاشی و عکاسی از سفره عید قربان و عید غدیر، مراسم ۱۰ شب در ۱۰ مسجد، کاروان های شادی در محلات، محافل قرآنی و غیره از برنامه های محوری در دهه امامت و ولایت است.