دكتر مهنوش معتمدي آذري در گفت وگو با خبرنگار اجتماعي مهر افزود: اولين اردوگاه نگهداري بي خانمانها وافراد بي سرپرست در اسلام شهر تا دهم بهمن ماه امسال از سوي شهرداري تهران آماده سازي وتجهيزمي شود و براي اجراي طرح ساماندهي اين افراد از سوي فرمانداري تهران به اين ارگان تحويل مي شود .
وي افزود : متاسفانه برنامه زمانبندي احداث اين اردوگاه به علت تامين نشدن به موقع اعتبار و مخالفتهايي كه از سوي شهرداري منطقه انجام شد به تاخير افتاد اما با رايزني هاي انجام شده مشكلات مرتفع شده و اميدواريم اين اردوگاه در زمان مقرر آماده تحويل شود .
عضو كميسيون فرهنگي ، اجتماعي و زيست شهري شوراي اسلامي شهر تهران اضافه كرد : با توافقهاي انجام شده با مسئولان سراي احسان كهريزك مقرر شد افراد بي خانماني كه تاكنون از سوي شهرداري و با همكاري نيروي انتظامي جمع آوري شده اند تا زمان آماده شدن اين اردوگاه در سراي احسان كهريزك نگهداري شوند و پس از آماده شدن و تجهيز اين اردوگاه به محل جديد منتقل شوند.
وي همچنين در مورد طرح ساماندهي تبليغات شهري توضيح داد : طرح ساماندهي فضاهاي تبليغي در شهر تهران به منظور تعيين يكسري ضوابط مشخص براي تبليغات شهري در شوراي اسلامي شهر تهران در حال تدوين است و به زودي با طرح كليات آن در شوراي شهر بررسي كارشناسي آن آغاز مي شود.
دكتر معتمدي آذري افزود : تبليغات شهري بايد داراي محتواي انساني و اخلاقي باشند و به جاي ترويج فرهنگ مصرف گرايي ، اصول انساني و متناسب با فرهنگ ديني و بومي ما را ترويج دهد در حالي كه متاسفانه با محور قرار گرفتن سود اقتصادي بيش از همه فرهنگ مصرف گرايي وتجمل در سطح شهر تبليغ مي شود .
وي ادامه داد: تابلوهاي شهري مي توانند فرهنگ زندگي شهري و احترام گذاشتن به حقوق ديگران را ترويج دهد به خصوص تبليغ اصول تردد وسايل نقليه و ترافيك تا حد زيادي مي تواند دركاهش ترافيك شهر تهران تاثير گذارباشد زيرا بخش مهمي از ترافيك شهر تهران ناشي از برخوردهاي غير اصولي و غير محترمانه رانندگان است كه در صورت آشنايي آنان با اين اصول وايجاد حساسيت مي توان براي كاهش آن اقدام كرد .
وي اضافه كرد: بخش ديگري از تبليغات شهري ، برچسبهاي تبليغي است كه بر در و ديوارهاي خانه ها و ساختمانهاي شهر چسبانده مي شود و ضمن زير پاگذاردن حقوق شهروندان موجب آشفتگي و زشتي نماي شهر مي شود به همين علت تلاش مي شود با تدوين طرح ساماندهي تبليغات شهري راهكار مناسبي براي برخورد با متخلفان اين نوع تبليغات تبيين شود .
وي گفت : بايد ضوابطي تعيين شود كه با شكايت شاكي خصوصي يا حتي بدون آن امكان برخورد قضايي موثر با كساني كه اقدام به چسباندن اين برچسبها مي كنند فراهم شود به نحوي كه بتوان ضمن اخذ جرايم قابل توجه به قطع تلفن يا حتي باطل كردن مجوز فعاليت آنها اقدام كرد .