خرم‌آباد- دبیر ستاد مبارزه با کرونای دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به ابتلای ۳۳۶ نفر به کرونا و فوت سه نفر گفت: در حال حاضر ۴۳۷ بیمار کرونایی در مراکز درمانی استان بستری هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، مریم کوشکی امروز سه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به وضعیت لرستان به لحاظ شیوع بیماری کرونا، اظهار داشت: در مجموع ۳۹۲ هزار و ۶۲۵ نمونه به آزمایشگاه‌ها ارسال شده است.

وی با بیان اینکه جواب ۳۸۸ هزار و ۱۳۱ نمونه داده شده است، عنوان کرد: تعداد نمونه‌های مثبت کرونا در استان تا کنون ۱۲۴ هزار و ۸۰۹ مورد بوده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه تعداد نمونه‌های منفی ۲۶۳ هزار و ۳۲۲ مورد بوده است، گفت: در مجموع تا کنون یک هزار و ۹۴۶ نفر به علت ابتلای به این بیماری در استان جان خود را از دست داده‌اند.

وی تعداد بستری‌های مثبت و مشکوک به کرونا در استان را ۴۳۷ مورد عنوان کرد.

بنابر این گزارش تعداد مبتلایان به کرونا در لرستان تا روز گذشته ۱۲۴ هزار و ۴۷۳ مورد، تعداد بستری‌ها ۴۳۱ نفر و فوتی‌ها نیز یک‌هزار و ۹۴۳ مورد بوده است.