به گزارش خبرنگار مهر، احمد جعفری پیش از ظهر چهارشنبه در نخستین جلسه هم اندیشی ستاد صبر استان اظهارکرد: توسعه مراکز داوری یکی از اقدامات برای استفاده از ظرفیت مردم در حل و فصل اختلافات است که در این راستا سه اتاق ویژه داوری در خانه صنعت و معدن استان فعال کردیم.
رئیس شورای حل اختلاف گلستان افزود: در این واحدها یک قاضی بازنشسته، یک استاد دانشگاه و یک نفر از خانه صنعت و معدن حضور دارند و برای حل اختلافات فعالان عرصه صنعت و معدن پادرمیانی می کنند.
وی، میانجیگری را دومین تلاش این شورا برای حل و فصل مسالمت آمیز اختلافات برشمرد و افزود: ۶۳ نفر به عنوان میانجیگر انتخاب و پس از گذراندن دوره های آموزشی به زودی کار خود را برای کمک به سازش در دعاوی آغاز می کنند.
جعفری بیان کرد: ستاد صبر هم تلاش دیگر دستگاه قضایی است که با سه محور صبر، بخشش و گذشت برای حل مسالمت آمیز اختلافات و بالابردن آستانه تحمل مردم فعالیت خود را آغاز کرده است.
وی ادامه داد: سال گذشته با تلاش اعضای شورای حل اختلاف که از بطن جامعه و نخبگان استان هستند ۴۰ درصد پرونده های قابل سازش، با رضایت طرفین ختم به خیر شد.
رئیس شورای حل اختلاف گلستان گفت: ما در ستاد صبر به دنبال شناسایی نخبگان، علما، اساتید و افراد صاحب نفوذ و استفاده از ظرفیت و همکاری آنها به عنوان صلح یار برای کمک به گسترش صلح و سازش هستیم.
رئیس کل دادگستری گلستان هم در این جلسه گفت: عوامل اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی در کنار هم قرار می گیرند و بر آستانه تحمل جامعه تأثیر می گذارند.
هادی هاشمیان گفت: در ستاد صبر با مشارکت و کمک همه دستگاه ها، علما، اساتید و سمن ها برای کاهش خشونت و آموزش مهارت های کنترل خشم تلاش می کنیم.
هاشمیان افزود: در بیشتر قتل هایی که اتفاق می افتد و حتی خودکشی ها، افراد پس از ارتکاب به شدت پشیمان هستند و اعلام می کنند یک لحظه کنترل خود را از دست داده اند.
وی بیان کرد: ستاد صبر بستر و فرصت مناسبی برای گرد هم آوردن همه ظرفیت های مردمی و اجرایی برای کمک به بهبود حال جامعه و بالا بردن آستانه تحمل مردم است.