قزوین- نماینده مردم قزوین در مجلس گفت: اعتبار دانشگاه علوم پزشکی قزوین حدوداً ۳برابر افزایش داشته و تقاضا داریم مسئولان برای پیگیری پروژه‌های سلامت محور در مناطق محروم توجه ویژه داشته باشند.

فاطمه محمدبیگی در گفت وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه حوزه انتخابیه او یعنی قزوین البرز و آبیک نسبت به برنامه و لزوم توسعه راه‌ها ۳۹۰ سال عقب است اظهار کرد: ما نیازمندیم که برای بهسازی، زیرسازی و آسفالت راه‌ها همت مضاعف انجام شود.

وی ادامه داد: سال گذشته با رایزنی مجمع نمایندگان و استاندار قزوین با وزیر راه، ایشان قول مساعد برای آسفالت و بهسازی ۱۴۷ کیلومتر راه استان قزوین را دادند اما متأسفانه تا این لحظه این قول عملی نشده که از این موضوع گلایه داریم و مطالبه جدی ما از مسئولان راه و شهرسازی استان پیگیری این موضوع است.

نماینده مردم قزوین البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: با این حال در پروژه‌های حوزه سلامت و بهداشت شهرستان قزوین شاهد تحولات خوبی هستیم. با رایزنی‌های صورت گرفته و تأکیدی که در این حوزه داشتیم اعتبار امسال دانشگاه علوم پزشکی قزوین حدوداً ۳ برابر افزایش داشته است و تقاضا داریم مسئولان این دانشگاه برای پیگیری پروژه‌های سلامت محور به ویژه در مناطق محروم و شهرهای کوچک توجه لازم را داشته باشند.

وی یادآور شد: سال گذشته با وجود آنکه ۵۰۰ میلیون برای درمانگاه اقبالیه و ۶۰۰ میلیون برای درمانگاه معلم‌کلایه در بودجه شهرستان گذاشته شد، اما در عمل هیچ اتفاقی در اجرای این دو پروژه رخ نداد که از این موضوع گلایه مندیم و با این حال امروز هم برای این دو پروژه هرکدام ۵۰۰ میلیون تومان مقرر کردیم که امیدواریم تحرکی از سوی دانشگاه علوم پزشکی در اجرای این پروژه‌ها شاهد باشیم.

این مسئول ضمن اعتراض به بی عدالتی در توسعه شهرک‌های صنعتی استان گفت: در مناطقی چون کوهین و طارم پروژه‌های شهرک‌های صنعتی به عملاً به حال خود رها شده و یا کند است و اقدام ویژه اعتباری نسبت به سایر شهرها و شهرک‌های صنعتی برای آن شاهد نبودیم، ضرورت دارد ضمن فازبندی این پروژه‌ها و جذب سرمایه گذار، برای بهبود زیرساخت‌ها و امکانات لازم چون آب، برق، گاز در این شهرک‌ها همت مضاعف شود.

محمدبیگی خاطرنشان کرد: تفاوت فاحشی در حوزه‌های عمرانی شهرک‌های صنعتی در مناطق مختلف استان وجود دارد و توزیع اعتبار به گونه‌ای نابخشودنی است.

وی به حوزه فرهنگ و ادارات و سازمان‌های مربوطه نیز اشاره کرد و گفت: این حوزه از جمله حوزه‌هایی است که متأسفانه معمولاً در تخصیص اعتبارات مغفول واقع می‌شود و دچار نقصان بودجه جدی است. مطالبه ما افزایش میزان اعتبار حوزه‌های فرهنگی و مذهبی استان است.

نماینده مردم قزوین آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در مناطق جنوبی قزوین حدود ۱۴۷ مسجد وجود دارد، در حالی که تعداد مساجد در شمال شهر به تعداد انگشتان دو دست نیست، این تفاوت فاحش نشان از یک ضعف بزرگ در حوزه معماری شهری جدید است که باید برای آن به صورت اورژانسی برنامه ریزی شود. در حال حاضر برای مناطقی چون مینودر، کوثر، پونک و دیگر مناطق که حدود ۲۰ درصد جمعیت شهر قزوین را شامل می‌شود باید بودجه لازم برای رفع این معضل اختصاص یابد.

محمدبیگی در خاتمه موضوع آبخیزداری در استان را مورد بحث قرار داد و گفت: در مطالعات و اجرای طرح‌های حوزه آبخیزداری انتقادات جدی وجود دارد چرا که برای برخی از مناطق محروم بودجه لازم را شاهد نیستیم اما در برخی مناطق تفاوت فاحش بودجه‌ای را می‌بینیم، این بی عدالتی یکی از انتقادات جدی ماست که باید اصلاح شود.