به گزارش خبرنگار مهر، احمد تجری شامگاه دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهارکرد: با شیوع کرونا برگزاری دورههای آموزشی حوزه صنایعدستی بهصورت حضوری تا حدی غیرممکن است و سعی شد تا این دورهها با تعداد محدود در سطح استان برگزار شود.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان گلستان با بیان اینکه آموزش صنایع دستی بر اساس ابلاغیه از سوی معاونت صنایعدستی کشور در دو گروه آموزش تخصصی شاغلان صنایعدستی و آموزش ترویجی عمومی اجرایی میشود، اضافه کرد: در سه ماهه نخست سال جاری تعداد ۲۷ دوره آموزشی صنایعدستی در قالب آموزش شاغلین و دورههای آموزشی ترویجی کوتاهمدت برای ۳۸۴ نفر اجرایی شد.
وی اضافه کرد: از این تعداد دوره آموزشی، ۱۱ دوره در حوزه آموزش شاغلین صنایعدستی برای ۱۴۸ هنرمند در رشتههای تجاریسازی، رنگرزی سنتی، پلاس بافی، اشتغالزایی و کسبوکار و غیره برگزار شد. همچنین ۱۶ دوره آموزشی عمومی صنایعدستی هم برای ۲۳۶ علاقهمند به صنایعدستی در رشتههای گلیمبافی، تراش سنگهای قیمتی و نیمهقیمتی، چرمدوزی، قلمزنی، ملیله سازی، سفالگری و لعاب سفال، نساجی سنتی، مینای سفال، حصیربافی در ردههای مقدماتی و پیشرفته اجرایی شد.
تجری خاطرنشان کرد: دورههای آموزشی شاغلین صنایعدستی در ردههای عمومی و تخصصی و باهدف پایداری اشتغال موجود در این حوزه و ارتقاء سطح دانش، مهارت شاغلین، برای همه فعالان صنایعدستی و هنرهای سنتی ازجمله صنعتگران، هنرمندان، صادرکنندگان و تولیدکنندگان برگزار میشود.
وی گفت با توجه به شیوع ویروس کرونا و محدودیت در آموزش رشتههای صنایعدستی بهصورت حضوری، در سه ماهه اول سال ۱۴۰۰ هنرمندان شاخص و توانمند استان در راستای توسعه و ترویج این هنر صنعت به آموزش صنایعدستی بهصورت مجازی هم پرداختند.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گلستان با اشاره به اینکه این دورههای مجازی در رشتههای سفال، تجارت الکترونیک و بازاریابی و فروش محصولات صنایعدستی و غیره اجرایی شده است، بیان کرد: آموزش مجازی این فرصت را به علاقهمندان میدهد که با کمترین هزینه و در منزل، رشته صنایعدستی موردنظر خود را از طریق فضای مجازی آموزش ببینند.