ساری- مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران گفت: مراسم قرائت دعای عرفه عصر امروز با رعایت توصیه‌های بهداشتی فقط در فضای باز محوطه بقاع متبرکه و آستان مقدس امامزادگان برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام ابراهیم حیدری صبح سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به برگزاری مراسم قرائت دعای عرفه در فضای باز امامزادگان مازندران، بقاع متبرکه شاخص مازندران به مناسبت جشن‌های قربان تا غدیر آذین بندی شدند.

وی با بیان اینکه مراسم این ایام از امروز آغاز خواهد شد، افزود: مراسم قرائت دعای عرفه عصر امروز در آستان مقدس امامزادگان و بقاع متبرکه شاخص استان قرائت می‌شود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران بر ضرورت رعایت توصیه‌های بهداشتی در برگزاری مراسم قرائت دعای عرفه تاکید کرد و ادامه داد: این مراسم در شهرهای قرمز و نارنجی فقط در فضای باز محوطه بقاع متبرکه برگزار می‌شود و برگزاری هرگونه مراسم در فضای بسته ممنوع است.

حیدری تصریح کرد: به مدیران بقاع متبرکه استان توصیه‌های لازم ارائه شد تا همکاری لازم با فرمانداران و مدیران شبکه بهداشت برای برگزاری مراسم قرائت دعای عرفه انجام پذیرد.